Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Buknuo požar u krapinskoj tvornici stolaca Magor

požar krapina 1
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/7
04.01.2010.
u 12:35

Nešto prije 11 sati u tvornici stolaca Magor u Krapini buknuo je požar. Izbio je u komori za lakiranje te se kroz ventilacijski sustav proširio na drugu komoru.

Danas nešto prije 11 sati u tvornici stolaca Magor u Krapini, bivšemu proizvodnom pogonu Šavrića koji ne radi već godinu dana, izbio je požar.

Požar je buknuo zbog iskrenja tijekom demontiranja strojeva, i to u komori za lakiranje te se kroz ventilacijski sustav proširio na drugu komoru i na krov zgrade. Izgorjelo je nekoliko krovnih ploča.

U požaru nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Požar su oko 14.30 sati ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe iz Krapine.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kos
kos
18:15 04.01.2010.

OSIGURAJ-ZAPALI -PA PLAĆE PODIJELI,jedino još osiguranje nije pokradeno.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije