Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Budući mladenci preminuli od ozljeda nakon frontalnog sudara

prometna nesreća
Branimir Bradarić/VLM
Autori: bb/VLM, jg/VLM, rk/VLM
22.08.2011.
u 21:40

Sudarili su se osobni automobil i motocikl, a četiri osobe su prevezene u Opću bolnicu Sisak. U nesreći kod Bobote poginuo je 77-godišnjak

Milan Štiks (36) i Sanja Belak(26), oboje iz Kutine, preminuli su od posljedica prometne nesreće koja se oko 19 sati dogodila u Šartovcu. Motociklom su se sudarili s automobilom na državnoj cesti Kutina-Garešnica. Vozač i suvozačica Yamahe preminuli su par sati kasnije u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su prevezeni nakon nesreće. Ozlijeđeno je i troje putnika audija daruvarskih registarskih oznaka, a među njima 13-godišnji dječak s težim tjelesnim povredama koje nisu opasne po život. Zadržan je u bolnici, a njegovi su roditelji lakše ozlijeđeni.

Do nesreće je došlo kada je vozač motocikla preko pune crte počeo pretjecati vozilo ispred sebe. Vozeći velikom brzinom, izlaskom iz nepreglednog zavoja nakon pretjecanja, direktno se sudario s Audijem 80, koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Preminuli Sanja Belak i Milan Štiks bili su u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi, koju su na jesen planirali okruniti brakom. - Velika tragedija! Bili su dragi i mirni ljudi te nerazdvojan par. Provodili su svaki dan zajedno. Milan nikada nije divljao na motoru, tako da je vjerojatno riječ o nesretnom trenutku nepažnje - kažu ožalošćeni susjedi Nazorove ulice, u kojoj je stanovala pokojna Sanja. Pred objektiv mještani nisu željeli stati.

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći između Trpinje i Bobote

Ivan Bosak (77 godina) iz Osijeka poginuo je u prometnoj nesreći koja se oko 20.30 sati, dogodila na državnoj cesti D-2 između Trpinje i križanja za Bobotu u blizini Vukovara. Do nesreće je došlo kada je vozač Škode Octavia vukovarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao Denis Zeko (32 godine), iz za sada neutvrđenog razloga skrenuo na svoju lijevu stranu kolnika i prvo se sudario sa kombijem a potom i direktno udario VW Passat karavan koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Bosak je sjedio na mjestu suvozača i na mjestu je preminuo. Vozač VW Passata Željko Mijatović (39 godina), kao i sam Zeko, zadobili su lakše tjelesne ozljede ali su zadržani na promatranju u Općoj bolnici Vukovar dok je vozač kombija Đorđe Ilić (65 godina) ostao neozlijeđen.

Prema riječima glasnogovornika PU Vukovarsko – srijemske županije Luke Barunčića vozač kombija u krvi nije imao alkohola dok će se naknadno utvrditi da li je itko
od preostala dva vozača konzumirao alkohol prije prometne nesreće. Očevid na mjestu nesreće obavila je sutkinja Županijskog suda u Vukovaru Nevenka Zeko.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
08:01 23.08.2011.

Trebali su prvo dati glas za nas,a onda se ubiti,prokletnici

TH
tigar-hr1
08:59 23.08.2011.

ŠTO i rade \"jake snage\" MUP-a dok se , na cestama, gine više nego na ...ratištima????

OB
-obrisani-
01:05 23.08.2011.

Žalosno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije