Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužbe za perilicu

Bubalo: S Vrkićem ne želim progovoriti niti riječi ikada više!

krešimir bubalo
Davor Javorovic/PIXSELL
21.05.2013.
u 13:10

Bubalo je podnio tužbu protiv Ivana Grbešića koji je izjavio kako je Bubalova perilica plaćena

Zbog optužbi da si je kupio perilicu rublja na račun gradske tvrtke, osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo podnio je tužbu protiv Ivana Grbešića "za klevetu i bezočne laži". Grbešić je, podsjetimo, na lokalnoj televiziji nedavno izjavio kako je, dok je radio u Gorenju, kupljena perilica novcem Sportskih objekata, a odvezena je na Bubalovu adresu.

- Meni i svakom normalnom čovjeku kristalno je jasno da ove laži i klevete nije sam iskonstruirao Grbešić, već one dolaze iz kuhinje Ivice Vrkića – poručio je Bubalo pred Općinskim sudom u Osijeku. Uvjeren je kako će dobiti tužbu, a time i 100.000 kuna odštete.

- Neka mu onda Vrkić, koji ga je nagovorio na ovu bezočnu laž, i plati sudsku odštetu. Taj ću novac dati u humanitarne svrhe – rekao je.

Za Vrkića je rekao kako "ne vodi kampanju, nego širi mržnju".

- S takvim čovjekom ne želim više progovoriti niti riječi, ne samo do kraja njegove prljave kampanje, nego niti ikada više u životu. S osobom koja je nula od čovjeka, nemam što razgovarati – "sasuo" je Bubalo. Očekuje potporu "poštenih građana Osijeka".

- Glasovi kriminalaca i mafijaša mi ne trebaju – zaključio je.

Odnos Vrkića i Bubala dodatno se zaoštrio nakon sinoćnjeg gostovanja na HTV-u. Iskre su frcale u samom javljanju uživo, no mira nije bilo niti u stankama emisije. Vrkić je, naime, "slučaj vešmašina" spomenuo i u toj emisiji.

- Pozivam ga da se izdigne iznad povrijeđene taštine i osobne frustriranosti te ubuduće izbjegava netoleranciju, mržnju, klevetu i objede jer to ne doprinosi boljem životu naših sugrađana - odgovorio je Vrkić Bubalu kasno popodne u priopćenju. Bubalov je istup nazvao skandaloznim.

- Ničim izazvan, teško me oklevetao i izvrijeđao. Izražavam duboku zabrinutost zbog rječnika i načina komunikacije tog mladog čovjeka koji bi, ako ni zbog čega drugoga, onda zbog funkcije koju trenutačno obnaša morao služiti kao primjer ostalim građanima kako bi se trebali odnositi jedni prema drugima- istaknuo je.

Postane li osječki gradonačelnik, obećao je kako nikad neće vrijeđati, klevetati niti ponižavati svoje političke protivnike, nego će graditi odnose razumijevanja, dijaloga i tolerancije, "toliko potrebne ovome gradu".

 - Pobjednik izbora za gradonačelnika Osijeka znat će se vrlo brzo i bez obzira na to tko će od nas dvojice pobijediti, nakon toga ponovno ćemo morati živjeti zajedno u našem gradu - zaključio je Vrkić.

>> Kampanja nikad prljavija, okuplja li se već koalicija protiv HDSSB-a?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije