Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakon unije

Bruxelles propisuje širinu vrata na vlakovima, a tramvaji u Bruxellesu imaju najuža vrata u EU

vlakovi
Foto: DPA/PIXSELL
19.11.2014.
u 07:31

Novi tehnički uvjeti uvode obvezu taktilno označenih pješačkih staza na željezničkim stanicama.

Europska komisija usvojila je jučer propis koji će od siječnja 2015. obvezivati države članice i željezničke tvrtke da učine putovanje vlakom jednostavnijim za osobe s poteškoćama u kretanju.

Novi tehnički uvjeti uvode obvezu taktilno označenih pješačkih staza na željezničkim stanicama. Jedna je od obveznih novosti i širina vrata na vlakovima. U vagonima će biti propisana minimalna količina svjetlosti.

Ironično, iako službeni Bruxelles propisuje širinu vrata na vlakovima, tramvaji u gradu Bruxellesu imaju vjerojatno najuža vrata od svih tramvaja u Europi, široka tek 60-ak centimetara, što otežava kretanje mnogim putnicima.

>> Ovce i koze u EU moraju biti označene ne samo ušnom markicom nego i elektroničkim čipom

>> Na sniženu robu može se podnijeti reklamacija i trgovac je mora prihvatiti

Komentara 3

PI
pistaljka
22:33 22.11.2014.

EU propisi imaju samo jednu svrhu - neprekidnom legislativom stvoriti potpuno poslušno stanovništvo, prihvatiti sve što oni zahtjevaju. Zašto? Zato što će doći vrijeme kada će trebati prihvatiti - bez ikakva dvoumljenja - vladavinu utjelovljenog Lucifera nad svijetom. On će biti objavljen kao spasitelj nad preživjelim stanovništvom, nakon svih pogroma diljem svijeta. EU nije Europa, EU je AntiEuropa. Treba vam biti jasno koliko je svijet zaglibio u obmani i lažima, kada i same kršćanske crkve podupiru EU, iako je satanistička organizacija. Od Sotone sigurno ništa dobro ne dolazi. Tek danas svijet uviđa kako je prevaren, ali ne još dovoljno. Još uvijek se jadni puk (sheeple) uzda u pravdu te institucije koja nisi žig samog sotone. One zvjezdice nisu Marijanske, nego zionističke (sotonske). Da su Marijanske, kako su to neki naši kršćanski bedaci tumačili, EU bi u svojoj konstituciji spomenula bar jedom Boga ili kršćanstvo, ili bi rekla da je Europska kultura tradicionalno kršćanska. Ali toga, moj sheeple, nećete naći.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
16:37 22.11.2014.

Vrata sve uzija ali to je zbog krize jer ljudi sve mrsaviji a politicari se ne voze takvim tramvajima i vlakovima.

Avatar žič
žič
15:47 24.11.2014.

idiotska tvorevina,jedino kaj vrijedi je prelazak granica bez putovnice i euro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije