Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojica u pritvoru

Brutalni napad na susjede: Preminula i druga žrtva teškog zločina u Solinu

Solin: U stanu pronađen mrtav muškarac (92) i teško ozlijeđena žena (87)
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
27.04.2019.
u 08:47

Luka Juretić je u splitskim Bilicama u istražnom zatvoru, a nad njim se zbog teškog ubojstva i pokušaja teškog ubojstva provodi psihijatrijsko vještačenje

Tri mjeseca nakon brutalnog napada u Solinu u kojem je ubijen Vicenco Uvodić (92), preminula je i njegova supruga Senka Uvodić (87), piše Slobodna Dalmacija.

Ona je zadobila teške tjelesne ozljede zbog čega je bila u bolnici duže vrijeme, a zadao ih joj je 24-godišnji susjed Luka Juretić.

Juretić je u splitskim Bilicama u istražnom zatvoru, a nad njim se zbog teškog ubojstva i pokušaja teškog ubojstva provodi psihijatrijsko vještačenje.

Luka Juretić se sumnjiči da je tog poslijepodneva krajem siječnja oko 18,20 sati došao na vrata stana svojih susjeda supružnika Uvodić pitajući da mu posude brašna. Iznenada ih je počeo udarati tupo-tvrdim predmetima kao i ubadati oštrim predmetom.

Batom za meso i čekićem je nanio Vicencu Uvodiću 13 udaraca po glavi i tijelu, a zatim ga ubo nožem u trbuh. Senki Uvodić je zadao više udaraca i nanio joj lom desne ruke, teške ozljede lijeve ruke, zbog čega joj je amputiran dio jednog prsta te modrice i ozljede glave. Nakon toga je ukrao nakit, novac i druge predmete iz stana, navodi rješenje o otvaranju istrage.

VIDEO Solin: U stanu pronađen mrtav muškarac (92) i teško ozlijeđena žena (87)

Komentara 3

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:26 27.04.2019.

Jos jedan revoltirani torcidaski vodja u zatvoru.

Avatar Apsalar
Apsalar
09:09 27.04.2019.

Preminula "od posljedica", ili samo preminula? Razlika je velika u zakonu.

Avatar mladen valentić
mladen valentić
13:06 27.04.2019.

Utvrdit će neubrojivost i tako ne može odgovarati za zločin, nego ga se mora obavezno psihijatrijsko liječiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije