Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvjerstvo u solinu

Mladić tvrdi da se ne sjeća ničega, prijeti mu i do 50 godina zatvora!

Solin: U stanu pronađen mrtav muškarac (92) i teško ozlijeđena žena (87)
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
26.01.2019.
u 13:35

Neslužbeno se doznaje da će se obaviti psihijatrijsko vještačenje kako bi se utvrdilo je li u vrijeme počinjenja kaznenog djela bio ubrojiv.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Splitu odredila je u subotu zatvor 24- godišnjaku osumnjičenom za teško ubojstvo 92- godišnjaka i teško ubojstvo u pokušaju njegove supruge (87) koje je napao batom za meso u četvrtak navečer u Solinu nakon čega im je iz stana pokupio novac i nakit.

Istražni zatvor je tražilo Županijsko državno odvjetništvo zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela, utjecaja na svjedoke, ali i zbog posebno teških okolnosti kaznenog djela. Osumnjičeni mladić je rekao da se ničega ne sjeća i da se ne osjeća krivim. Prijavljen je za kaznena djela koja je počinio na osobito okrutan i podmukao način iz koristoljublja. 

Neslužbeno se doznaje da će se obaviti psihijatrijsko vještačenje kako bi se utvrdilo je li u vrijeme počinjenja kaznenog djela bio ubrojiv. Naknadno je pronađen bat za meso i nož.

Stravičan zločin se dogodio u četvrtak kasno popodne, a prvu dojavu o njemu dobila je Hitna pomoć oko 19 sati kada ih je nazvao susjed nastradalog muškarca i žene i zatražio da dođu spasiti 87- godišnjakinju. Policija je ubrzo uhitila 24- godišnjeg osumnjičenika koji stanuje u istoj zgradi kao i njegove žrtve. Da je on napadač, policiji i susjedu koji je alarmirao bolnicu i policiju rekla je teško ozlijeđena žena.

Za ovo kazneno djelo predviđena je maksimalna zatvorska kazna u trajanju do 50 godina.

Ključne riječi

Komentara 14

MO
modovisisajteMaraschino
13:54 26.01.2019.

ma koga vi muljate sa 50 godina zatvora???? click bait naslovi.... o pedofilima kad pišete napišete da mogu dobiti do 15 godina, a na kraju dobiju 3-5 godina.... hrvatsko novinarstvo i hrvatsko sudstvo dno dna....

SN
SNV
14:37 26.01.2019.

Sinkopa

DU
Deleted user
15:00 26.01.2019.

ubio ih je čekicem,koji je i pronadjen,nikakvim batom za meso.a da je bio neuracunljiv nebi presvukao i pokusavao unistiti krvavu robu kad mu je policija usla u stan.nije racunao na to da je baba prezivjela.proglasice ga ludim iako nije,za par godina bolnice evo njega van,iako je pokupio novac i nakit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije