Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjerstvo u Solinu

Pokucao na vrata pa batom za meso zatukao susjede

Solin: U stanu pronađen mrtav muškarac (92) i teško ozlijeđena žena (87)
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.01.2019.
u 19:11

Policija je jučer u okolici zgrade pronašla bat za meso kojim su supružnici napadnuti.

Tijelo 92-godišnjeg Vicenca Uvodića, s vidljivim teškim ozljedama glave, pronašli su u dnevnom boravku. Njegova teško ozlijeđena 87-godišnja supruga Senka bila je kod ulaznih vrata.

Sve je bilo puno krvi. Jeziva je to scena koju su ugledali policajci kada su u četvrtak oko 19 sati došli u stan u Ulici Stjepana Radića u Splitu.

Senka Uvodić hitno je prevezena u splitski KBC s teškim ozljedama glave, gdje se liječnici još uvijek bore za njezin život. Ostavljena je u lokvi krvi, bešćutni napadač vjerojatno je mislio da je i ona mrtva, međutim osvijestila se i dozvala susjede.

Navodno je upravo teško ozlijeđena žena prepoznala napadača i olakšala posao policiji. Nije službeno potvrđeno, ali navodno je riječ o susjedu koji živi u istoj zgradi u Ulici Stjepana Radića. Policija je odmah nakon pronalaska supružnika uhitila sumnjivca i privela ga u službene prostorije.

Pogledajte video s mjesta ubojstva:

Navodno je riječ o 24-godišnjaku koji je poznanstvo s bračnim parom iskoristio i ušao u stan. Još uvijek nije poznato je li bio pod utjecajem opijata ili alkohola. Vještačit će se i njegovo psihičko stanje.

Pretpostavlja se kako mu je žena otvorila vrata, nakon čega ju je brutalno izudarao, a potom je nasrnuo na muškarca, kojega je ubio. Službenih informacija nema, a vjerojatno se radilo o pljački.

Stan u koji su policajci ušli bio je pun krvi. Policija je u petak ujutro pretraživala okoliš zgrade i pronašla bat za meso kojim su, kako se sumnja, zvjerski zatučeni supružnici. Navodno postoji trag krvi koji ga veže sa sumnjivcem.

Ključne riječi

Komentara 16

LA
larala
10:10 25.01.2019.

najžalosnije u svemu je što ce ovaj ubojica zahvaljujuci našem pravosuđu vrlo brzo ponovo slobodno šetati ovom zemljom, jer eto jadan, pod utjecajem opijata, alkohola, naglog psihickog poremecaja u trenutku pocinjenja kaznenog djela bio neuracunljiv.

Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:12 25.01.2019.

Napasti stare ljude, zaslužuje nikad ne izaći iz zatvora!

ST
stjepanovic
09:34 25.01.2019.

Napao Starca I staricu.. Snagator... Kako bi on popio 7.62....expresno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije