Brojni posjetitelji stigli na poznati sajam, a ove su ih cijene dočekale: Poskupjeli janjetina, odojak, ćevapi...
Hamburgeri su između 12 i 14 eura, a tortilje od 4,50 do 10,50 eura
Komentari 43
40 eura za odojak kojemu je cijena u nabavi manja od 10 eura/kg. Pa tko bi to platio ?
Treba priglupim i lakomim Hrvatima vratit cijene u kunama pa će se otrijezniti itekako: Janjetina 377 kn/kg Odojak 302 kn/kg Čevapi porcija 98 kuna Pomfrit porcija 49 kuna Langošica 38 kuna Umjesto da se bojkotira, u katoličkom duhu treba prakticiratiti pohlepu i proždrljivost.
Lakomost prodavača nema niti granica niti kraja.
Iza kupnje poljoprivrednih strojeva u najvećoj mjeri stoje poticaji. Tamo će se okupiti sva svita političara i lokalnih kauboja. Od mustra poljoprivrede pa nadalje. Mlatit će praznu slamu, a nigdje odgovora zašto nam je poljoprivreda doživjela dno, niti rješenja kakoo poboljšati situaciju.
Tko će to kupovati? Ljudi će kao nekada nositi sendviče od kuće.
Plaćaju bolesnici...vjerojatno i siromašni seljaci...
A kako da ugostitelji zarade BMW za vikend? Pod HITNO cijene poduplati!
hamburger je tradicionalna delicija....dobro
U subotu smo na raznju imali janje kupljeno kod Amisa skoro 12kg spremno za razanj - $180. Za dva tjedna ce na redu biti odojak po prilici iste tezine ili nesto malo manji (ovisno koliko dobrovoljaca za borbu skupimo). Za raskladivanje Carlsberg i Michelob Amber Bock. Drustvo 8-9 i veselje u Americi daleko jeftinije nego na Balkanu.
nije more i Gudlovac isto...Gudlovac bi trebao prodavati po 25
Demokracija dečki neeee
Uvjek je bilo, dok je ovaca, bit ce i vune! Da sam milijarder, ne bih platio ove cijene, iz principa i protesta!
Svinjska kuga i od kuda je to meso stiglo nikoga ne zanima
Ništa neobično, i Plodine prodaju pljeskavice po cijeni od 25,00 ojra za kg.
Domoljubi su se opet zaigrali. Pitanje je ima li državna inspekcija vremena da to malo obiđe, da provjeri dokumente o porijeklu i sljedivosti npr. mesa, potom da provjeri higijenu odnosno lanac opskrbe i da li je implementiran sustav sigurnosti hrane i načela HACCP, odnosno norme ISO 22000. Da provjeri imaju li svi koji rade s mesom položen higijenski minimum i certifikat da smiju raditi u pripremi iusluživanju hrane. Da se malo provjere blagajne i sl. Međutim, tamo se najprije prodaju najskuplji traktori i strojevi koji koštaju stotine tisuća eura tako da 50 eur za janjetinu neće biti problem, bez obzira odakle je došla. Jedino ostaje gorčina što domoljubi opet gule građane i prevare državu u koju se kunu, gdje god stignu.
ne bi ovoliko nerada i lopovluka nahranio američki federalni proračun
Svinjska kuga i od kuda je to meso stiglo nikoga ne zanima
Odojak 40 €/kg Tko je tu lud ili se pravi lud. Pljačkaju narod gdje i tko stigne. Jučer sam kupio svinjsku koljenicu u Konzumu. Bila je fantastična a platio sam je samo 6,99 €/kg. Ne hvalim Konzum jer i onono divljaju i ovdje je riječ samo o jednom artiklu.
Uz janjetinu vjerojatno puštaju valcere pa je zato skuplje.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ne dam. Jednostavno ne dam.