Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TELEVIZIJE

Brnabić hvalila Vučića i napadala Hrvatsku u emisiji pa ostali u mraku: 'Možda nam je EU i struju isključila'

YouTube screenshot/TV Happy
06.10.2022.
u 13:09

Jučer je Vijeće EU izglasalo osmi paket sankcija Rusiji no u dokumentu nije podržalo sporni prijedlog, što je izazvalo žustru reakciju među srbijanskim vlastima

Studio srbijanske televizije Happy ostao je jutros u mraku za vrijeme gostovanja tamošnje premijerke Ane Brnabić koja je napala Hrvatsku zbog stopiranja prijedloga Europske komisije po kojem bi Srbija mogla preko Omišlja uvoziti rusku naftu.

Naime, jučer je Vijeće EU izglasalo osmi paket sankcija Rusiji no u dokumentu nije podržalo sporni prijedlog, što je izazvalo žustru reakciju među srbijanskim vlastima. Za vrijeme gostovanja u emisiji, Brnabić je napala Hrvatsku 'za neprijateljski akt' na štetu srbijanskih građana. 

Potom je nastavila hvaliti predsjednika Aleksandra Vučića, prenosi Nova.rs.

- Nekako sam sa zebnjom priželjkivala, očekivala, ovaj samit i pritiske na predsjednika Vučića. Sada zaista očekujem, sa zadovoljstvom, njegovo istupanje u tom Pragu. Znam u kakvom je raspoloženju otišao i znam koliko je pravda na našoj strani. Ovo što je EU uradila, na isključiv zahtjev Hrvatske, koji nisu izdržali. Na lakat bi progovorili da kažu da su oni. Svi argumenti su na našoj strani - govorila je, a potom je u studiju nestalo struje. 

- Ovo nam se događa već drugi put - dodala je.

Voditelji i Brnabić sjedili su neko vrijeme u mračnom studiju, a u jednom trenutku je i voditelj dobacio:

- Možda iz Europe isključuju struju. Ako su mogli naftu, zašto ne i struju - komentirao je, pa se intervju nastavio u mraku. 

- Jedina tema će tamo biti u Pragu Srbija još nije uvela sankcije Rusiji. Ovom odlukom EU, na zahtjev Hrvatske, sve se promjenilo - zaključila je premijerka. 

Trenutak nestanka struje možete vidjeti od 40:50.

Ključne riječi

Komentara 5

SA
sasha68
13:16 06.10.2022.

eto,isključili smo im i struju ahaha

BI
bill35
13:26 06.10.2022.

Ha, ha, ha... Koja satrapija !

DU
Deleted user
18:16 06.10.2022.

I sta kad ode u Prag,opet ce biti kao makovo zrno.. a onda,kad se vrati u Srbiju,ce pricati kako je napao Europu,kako je rekao ovo,ono...a njegove novine ce to sve prenijeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije