Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor s veleposlanicom

Brkić zadovoljan što i Izrael i SAD nude borbene zrakoplove

Milijan Brkić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
27.12.2017.
u 17:45

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić susreo se s izraelskom veleposlanicom u Hrvatskoj Zinom Kalay Kleitman

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić susreo se s izraelskom veleposlanicom u Hrvatskoj Zinom Kalay Kleitman i u razgovoru izrazio zadovoljstvo što su među ponuditeljima borbenih zrakoplova koje Hrvatska namjerava kupiti i hrvatski saveznici Izrael i Sjedinjene Države.

"S obzirom na aktualne okolnosti dotaknuli smo se i pitanja nacionalne sigurnosti i obrane te se osvrnuli na pitanje nabave borbenog zrakoplova. Kao voditelj Parlamentarne skupine hrvatsko-izraelskog prijateljstva mogu izraziti zadovoljstvo što su među ponuditeljima i naši saveznici Izrael i SAD", napisao je na Facebooku Brkić.

Napominjući kako su Hrvatska i Izrael prijateljske zemlje i saveznici Brkić je rekao kako je s Kalay Kleitman razgovarao o predstojećem posjetu izaslanstva Knesseta Hrvatskoj te brojnim temama i potencijalnim područjima suradnje uključujući o razvoju poljoprivrede, IT tehnologijama, istraživanju, obrazovanju i znanosti, turizmu, izravnim stranim ulaganjima i načinima otvaranja novih radnih mjesta za građane Hrvatske.

"Ponovno smo potvrdili obostranu odlučnost da ćemo nastaviti s naporima  i zajedničkim angažmanom na daljnjem unaprjeđenju dobrih odnosa i jačanju snažnih poveznica među našim državama i narodima", napisao je Brkić.

Komentara 48

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
18:51 27.12.2017.

Orjunici,srbici, yugici smiri te se,to nije vasa briga sta i kada ce HR-nesto kupovati.

KO
koraknaprijed
17:51 27.12.2017.

Sad bi bilo lijepo i pošteno da se našim prijateljima Židovima vrate njihovi pokradeni stanovi,očekujem od Josipovića i ostalih "antifašista" da pokažu svoj moral i poštenje.

Avatar Becarina
Becarina
00:13 28.12.2017.

Hrvatska konacno ide pravim putem, nema povratka na staro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije