Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN STANJEM U STRANCI

Brkić: Na izborima će pobijediti onaj koji vrati stranku na pobjedničke pozicije

Milijan Brkić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/3
30.01.2020.
u 15:12

Brkić je izrazio nezadovoljstvo stanjem u stranci ustvrdivši kako je činjenica da je HDZ dvoje zadnjih izbora izgubio, što je poruka birača, glasača i članova stranke.

Zamjenik čelnika HDZ-a Milijan Brkić izjavio je u četvrtak kako će u HDZ-u pobijediti onaj tko ga vrati na pobjednički put uključivanjem svih potencijala stranke i onaj tko ga vrati svojim članovima.

"HDZ je demokratska stranka, dakle, svaki član može biti biran i može birati. Kada dođe vrijeme onda ću artikulirati svoje stavove", rekao je novinarima nakon sastanka koalicijskih partnera u Vladi.

Brkić je izrazio nezadovoljstvo stanjem u stranci ustvrdivši kako je činjenica da je HDZ dvoje zadnjih izbora izgubio, što je poruka birača, glasača i članova stranke.

"Činjenica je i da moramo vratiti 'dite materi', odnosno, kao što sam i rekao, vratiti HDZ njegovim članovima. Moraju svi članovi biti bitni i važni kako bismo bili spremni za parlamentarne izbore", rekao je upitan hoće li se uključiti u unutarstranačku kampanju.

Dodao je kako u politike HDZ-a moraju vratiti emociju i stranku vratiti na onaj put koji je pobjednički, 'što će se i napraviti uz mudru i pametnu politiku uključivanjem svih potencijala stranke'.

"U HDZ-u nema alternativa. U HDZ-u je jedno članstvo i onaj koji će ponuditi pobjedničke, okupljajuće politike i vratiti stranku na pobjedničke pozicije taj će pobijediti", zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 16

ŽO
žoržet
16:59 30.01.2020.

baš me zanima misli li brkić da je 'pobjedničke pozicije' ok osvajati svim dopuštenim i nedopuštenim, legalnim i nelegalnim sredstvima i metodama ili bi se stranka koja se izdaje za demokršćansku i europsku ipak morala i u životima svojih članova i u 'prljavoj profesiji' poput politike voditi nešto višim moralnim načelima i etikom usklađenom s onom koju je podučavao isus!?? a u koju zasigurno ne spada laž, brkanje živog i mrtvog biračkog 'korpusa', ucjenjivanje, zastrašivanje, falsificiranje, 'trgovanje ispod pulta', zloupotreba javne dužnosti i moći u osobnu korist, itd., itd???

VE
vecernji55
19:59 30.01.2020.

Na izborima ce pobijediti onaj koji vrati stranku na pobjednicke staze? pa valjda taj prvo treba pobijediti na izborima za predsjednika stranke pa onda vratiti stranku tamo gdje zele. Opet neka HDZ-ova logika, gdje je 2+2=4 (a u imovinskoj kartici 0,5).

BA
bakulušić
15:37 30.01.2020.

Treba organizirati maraton na Sutjesku - tko prvi stigne, bit će pobjednik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije