Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNI UPIS
Povratak na članak

Brkić će morati na prijemni, možda i na državnu maturu

Iz HDZ-a su rekli da Brkić mora ponovno napisati diplomski rad, no čini se da ipak neće biti tako

Komentari 75

KA
Kakma
21:06 03.04.2014.

Vaso sta rade sve od tebe,jos ce te pitati" Jesi li ti uopce pismen " Ne daj se domoljube.

VL
IV
IvanaKnin
22:12 03.04.2014.

SMRTBOLJŠEVIZMU je zasigurno sam Željko Jovanović, ista retorika i od svih institucija smeta mu jedino HAZU ,na koju jedino nije uspio šape staviti pa je smislio da akademici moraju u mirovinu da ustupe mladim drugovima mjesto.

VL
IV
IvanaKnin
21:26 03.04.2014.

Drugovi su u panici, shvatite ih, nakon osvajanja izbora bili su uvjereni da je HDZ gotov, gotovo sve medije kontroliraju, ali svaki put se preračunaju, od bijesa i mržnje oni nemogu ništa napraviti dobro za državu kad tu državu istinski preziru i nisu je nikad željeli.Zato izmišljaju unutarnjeg neprijatelja, ustaše , crkvu, hrvatski jezik,branitelje ,misleći da će ih u EU dočekati ko nekad u Beogradu, ali na njihovu žalost nema više Jugoslavije, sada smo u EU.Panika , sada bi i Srbija i BiH trebale mimo procedure da se stvori ravnoteža.E ,pa ne može više drugovi, nova su pravila igre.

VL
IV
IvanaKnin
21:58 03.04.2014.

SMRT BOLJŠEVIZMU, lažni demokratu, ne brini zna hrvatski narod tko ga je branio, a tko je klao.Poznajemo Milijana dobro i za vrijeme rata a i poslije kad je dao ostavku i nije htio poći na goloruk narod po naređenju Ranka Ostojića i Šime Lučina ,a za njim i svi pripadnici Alfi.Milijan je dokazao tko je i što je, a vas razumijem, od takvih kao što je Vaso vas najviše hvata panika.Komunjare su inače svi vrsni intelektualci,

VL
DS
dugi.stefanic
20:50 03.04.2014.

Novi List je gori od EPH tiskovina. Sve što oni objave je ili laž ili iskrivljena poluistina opiturana u crveno.

VL
IV
IvanaKnin
22:25 03.04.2014.

Hdz Forever17, s obzirom da su danas našli novce za zapošljavanje,nekim čudom nakon što su pretresli podrum vrle nam županice,izgleda da je vlada zaposlila još malih pjetlića u odjel za dezinformacije što vidimo po komentarima

VL
IV
IvanaKnin
20:43 03.04.2014.

Ovo će danima biti udarna vijest, diploma Milijana Brkića i njegova odgovornost, nigdje odgovornosti komisije, o tome da Ranko Ostojić prijeti institucijama za kazneni progon za koji nema osnove, o tome da već godinu dana oni traže bilo šta da naštete Vasi, i napokon našli su ovo, što je kranje upitno, a sada će mrcvartiti do besvijesti,glavno da nema previše vijesti o Zoki, Merzelici, Sabi, lopovluku u SDP-u,nijedan ministar u ovoj vladi nije bez afera, ali ne Vaso je najveća vijest.

VL
IV
IvanaKnin
20:56 03.04.2014.

Nažalost, ni Večernji ni puno bolji, samo glumata nepristranost, kao i 2001 kad si samo kod Željka Malnara mogao čuti one koji su suprotnog mišljenja, sada to možeš samo kod Velimira Bujanca na Osječkoj TV dok ga ponovo ne uhapse.

VL
DD
ddh
08:10 04.04.2014.

"Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, kojemu je zbog prepisivanja poništena diploma, morat će, ako mu Upravni sud ne uvaži žalbu, napisati novi diplomski rad, ponovno polagati prijamni ispit da bi mogao upisati visoku školu, a možda čak i položiti državnu maturu, prenosi NOVI LIST" -------------------------- Nema kaj. Vjerodostojna informacija lijevog politickog i yugoslavensko-komunistickog sunda. I opet svakodnevni razlog zbog cega taj komunisticki bilten nije nikome potreban, pa je za to dobro, da propadaju. Jer svakim propadanjem po nekog komunistickog glasila, Hrvatska postaje bolja. Jedino nije dobro, da propadanje pojednih komunistickih albuma pamfleta ide prepolako, pa onda Linic s drzavnim novcem, a to znaci i novcem vecine postenih gradjana spasava jedan Jutarnji. Hoce li sad to uraditi i s Novim?

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
07:26 04.04.2014.

... Vaso ne mora niš' po tom pitanju ... za stranačku funkciju ili danas sutra neku političku to mu ne treba ... za veliku većinu Hrvata on je dragovoljac i branitelj, pripadnik elitne Specijalne policije, sudionik brojnih i teških ratnih operacija ... za crvene jugoslavene on je kao i što smo svi neprijatelje ... sa Vasom jači je HDZ a jača je i Domovina ... bolje je imati jednog Vaso nego milijun Milanovića, Marina Merzel, Željka Saba, Nenada Stazića, Željka Jovanovića, Milanki Opačić, Rajka Ostojića, Ranka Ostojića, Vesna Pusić ... o tome se radi a ne o diplomama ... strava ...

VL
DU
Deleted user
08:50 04.04.2014.

Da li je to procedura samo za Brkića ili za sve koji su prepisivali?

VL
NV
novo vriijeme
20:48 03.04.2014.

Pustite Brkića i pišite malo o udarnoj vijesti u Sloveniji, hapšenju direktora KBC Ljubljana i hrpe doktora i ekonomista zbog muljanja sa nabavom opreme. Kažu oštetili proračun zdravstva. Tamo love velike ribe sa velikom lovom.

VL
TJ
teodozije.jeftic
20:24 03.04.2014.

A kom pametnom opće treba diploma milicijske škole? S tom si diplomom može si napraviti isto kaj i Merzelica sa svojom saobraćajnom. U civiliziranom svjetu se ne zapošljava zbog kumova, stričeva i diploma nego zbog znanja i vještina koje imaš.

VL
ER
eragram
20:47 03.04.2014.

Zakon o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/2003) Članak 82. (1) Statutom visokog učilišta, odnosno općim aktom o pravilima studiranja pobliže se uređuju pravila o ispitima (pisani, usmeni, praktični dio ispita, sustav preduvjeta i sl.), žalbi na ocjenu, postupkustupku ponavljanja ispita, sadržaju, obliku i načina vođenja isprava o ispitima, o osiguranju javnosti na ispitima, pravu uvida u ispitne rezultate te po potrebi i o drugim pitanjima. (2) Opći akti iz stavka (1) objavljuju se na način da budu dostupni javnosti, posebice studentima i pristupnicima za stjeca­nje statusa studenta. (3) Akademski ili stručni naziv ili stupanj oduzimaju se ako se utvrdi da je stečen protivno propisanim uvjetima za njegovo stjecanje, grubim kršenjem pravila studija ili na temelju doktorskog rada (disertacije) koji je plagijat ili krivotvorina.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
07:53 04.04.2014.

A koga vi opet zafrkavate s time? Ako učiš, diploma je bezvrijedna, a ako ločeš kavu s poglavicama onda si uvaženi član zajednice. Fuj!

VL
DU
Deleted user
10:24 04.04.2014.

Prepisao diplomski ili ne, bio pismen ili nepismen, Vaso se u Bujici predstavio kao pametan, odmjeren i dobro odgojen čovjek. Za Milanovića i Jovanovića to se nikako ne može reći, a kako se u njihove diplome ne sumnja barem zaza sada, znači da je zakazao njihov kućni odgoj.

VL
ER
eragram
21:01 03.04.2014.

(3) Akademski ili stručni naziv ili stupanj oduzimaju se ako se utvrdi da je stečen protivno propisanim uvjetima za njegovo stjecanje, grubim kršenjem pravila studija ili na temelju doktorskog rada (disertacije) koji je plagijat ili krivotvorina. Dakle ne mogu muu mu oduzeti akademski stupanj - to je istina a ne bezvezarije koje se pišu. Dobro pročitati i protumačiti Zakon! - nije stečen protivno propisanim uvjetima za njegovo stjecanje - nije stečen grubim kršenjem pravila studija - nije stečen na temelju doktorskog rada (disertacije) koji je plagijat ili krivotvorina.

VL
DU
Deleted user
10:06 04.04.2014.

Znači Vaso novi upis na faks a ministrica Vesna ponovo u srednju školu, lijepo bome!

VL
Avatar paypomc
paypomc
07:18 04.04.2014.

od koljevke pa do groba najljepše je đačko doba :)

VL
KO
Klasa_Optimist
21:06 03.04.2014.

Ovaj Vaso nije ni klincima iz Osnovne intelektualno dorastao. Nece mu biti lako u Osnovnoj Školi

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.