Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantno izvješće

Britanski voditelj nije samo zlostavljao sve što hoda, već je silovao i mrtvace

jimmy savile
Foto: Anwar Hussein/Press Association/PIXSELL
1/3
26.06.2014.
u 21:12

Nova saznanja o seksualnom predatoru Jimmyju Savileu šokirala su britansku javnost

Poznati britanski televizijski i radijski BBC-ev voditelj Jimmy Savile hvalio se seksom s mrtvacima, a od staklenih očiju iz trupala izrađivao je nakit, otkriveno je danas u objavljenim bolničkim dokumentima iz 28 britanskih bolnica.

Nakon smrti poznatog voditelja 2011. godine u javnosti su se počela otkrivati zlodjela seksualnog predatora koji je svoje žrtve zlostavljao tijekom pola stoljeća, javlja Telegraph.

Samo u bolnici u Leedsu zlostavljao je 60 osoba, uključujući muškarce, žene, dječake i djevojčice, pacijente i osoblje. Istražitelji su također saznali kako se Savile "nedolično" ponašao s tijelima mrtvaca iz bolničke mrtvačnice. Zlodjela su bila prijavljena osoblju bolnicu, no prijave nikada nisu stigle do šefova.

Od 60 zlostavljanih osoba 33 su bili pacijenti bolnice, a riječ je o osobama od pet do 75 godina starosti.

Savile je s bolnicom počeo surađivati još početkom '60-ih kao poznata osoba, donator te kao dobrovoljac. Nakon što je pomogao sakupiti 3,5 milijuna funti, dobio je neograničen pristup svim dijelovima bolnice. U mrtvačnici se upuštao u seksualne odnose s preminulim pacijentima, iako nema načina da se to zasigurno dokaže. Njegova opsesija mrtvacima dobro je zabilježena, a tijela je i fotografirao.

Prvo zlostavljanje zabilježeno je 1962. godine kada je Savile imao 36 godina, a posljednje 2009. godine u njegovoj 82. godini života.

>>Najmlađa Savileova žrtva imala je samo osam godina

Komentara 8

PL
@ploto@
21:56 26.06.2014.

"Nova saznanja o seksualnom predatoru Jimmyju Savileu šokirala su britansku javnost "!! Ma možeš misliti kako su šokirani ! Oni su se svi zgražali nad pedofilijom u Katoličkoj crkvi ,ali inače ih u njihovoj kući to baš i nije zanimalo. Ovaj britanski monstrum je desetljećima zlostavljao djecu i maloljetnike,čak i za vrijeme snimanja uživo,godinama najpopularnije BBC tv glazbene emisije "Top of the Pops" ! Tek nakon što je umro,otkrio se uzžas njegovih zlodjela.Zar netko stvarno misli da je on bio usamljeni igrač ? Naravno da nije.Našlo bi se u BBC horda likova sa sličnim nastranim i bolesnim porivima poput njega.To je to čuveno britansko licemjerje.Imate stravične priče o domovima za nezbrinutu djecu u Velikoj Britraniji,a naročito za vrijeme II svjetskog rata i kasnije u pedesetima i šezdesetima.Također su se stvari počele otpetljavati nakon smrti glavnih vinovnika,koji su upravljali tim domovima,Od zlostavljanja djece pa do okrutnih ubojstava djece koja nisu bila dovoljno poslušna i nisu htjela ispunjavati želje nastranih luđaka i pomračenih umova,koji su zlostavljali djecu na najokrutnije načine.I za kraj,tko je ono dao seksualnom manijaku i pedofilskom predatoru titulu Sir ? Da Sir Jimmy Savile !! Pitajte kraljicu majku,zašto se u VB odlikuju izopačeni manijaci.

DU
Deleted user
22:10 26.06.2014.

David Icke je godinama pisao o ovim monstrumima ali ocito nikoga nije bilo briga. Bitno je samo kad se pojavi neki pedofil u Crkvi da se to razglasi na sva zvona.

TT
tik tak
21:44 26.06.2014.

Pa kako ovo smece nitko nije mogao zaustaviti? To je strašno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije