Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantna ispovijest

'Prva dama' Islamske države sada opet živi u Americi

Tania Choudhury
Foto: Screenshot
1/2
06.11.2017.
u 17:38

Tania Choudhury (33) udala se ta Johna Georgelasa iz Teksasa koji je kasnije postao jedan od zapovjednika Islamske države

Britanka Tania Choudhury (33) koja se udala za krvnika Islamske države Johna Georgelasa priznala je kako je svoje četvero djece rodila samo kako bi ih odgojila u ubojice.

Ona se pridružila radikalnim islamistima nakon napada na WTC u New Yorku 9. rujna 2001. godine.

Otkrila je kako su ona i njezin suprug sanjali da će im djeca jednoga dana postati teroristi.

– Imala sam tu djecu iz jednog jedinog razloga, a to je da služe Bogu kao Muslimani, mudžahedini – ispričala je ova 33-godišnjakinja koja sada živi novi život u gradu Plano u američkoj saveznoj državi Teksas.

Ona se rastala od supruga poznatog u Islamskoj državi kao Yahya al-Bahrumi, koji je postao jedan od zapovjednika ISIL-a u Siriji.

– Naš san je bio dan imamo vlastitu zemlju, odgajamo djecu i treniramo ih da postanu ubojice ili vojnici, štogod, i da se na kraju pridruže đihadu – ispričala je ona, piše Mirror.

Tania Choudhury rođena je u Londonu, a roditelji su joj bili britansko-bangladeški bračni par.

– U djetinjstvu sam se suočila s rasizmom, imali smo loše susjede, znali su nam i prozore razbijati i uvijek sam se osjećala kao da ne pripadam ondje. Tražila sam način kako se osvetiti – prisjetila se Tania.

Bivšeg supruga je upoznala preko internet stranice za upoznavanje, a on je tada živio u Teksasu. Nakon što su se vjenčali i dobili djecu sve su više počeli razmišljati o odlasku u Siriju.

To su na kraju i učinili, no kako su se djeca razboljela kao i ona sama, uspjela se vratiti u SAD, no suprug ju je napustio i ostao je u Siriji.

Tada je shvatila da ipak ne želi takav život te se razvela i vratila se upoznavanju muškaraca preko interneta.

– Imam četvero djece, a suprug me napustio kako bi postao drugi Osama Bin Laden. Dobila sam 1300 odgovora – ispričala je Tania koja je nakon toga upoznala sadašnjeg dečka Craiga s kojim je u sretnoj vezi.

POGLEDAJTE VIDEO Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa:

Komentara 19

DU
Deleted user
13:35 07.11.2017.

interesantno kako bas u USra. zasto nije u kanadi, australiji....

ZI
zimerman
21:35 06.11.2017.

Ja mislim da ce ova kucka I dalje svoju dijecu odgajati sa mrznjom prema svemu sto nije islamsko.

LE
Lester
22:21 06.11.2017.

napad se dogodio 11.rujna na wtc a ne 9.rujna kako je navedeno u tekstu. uzas od novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije