Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIJ NA KOJI ODGOVORA NEMA

Britanac dronom snimio slučajno Loch Ness čudoviše: 'Čudno je kako ti pliva toliko blizu'

Foto: Screenshot
1/2
27.09.2021.
u 15:09

Mavor nije ni primijetio neobičan oblik u vodi sve dok gledatelji nisu počeli ostavljati komentare

Loch Ness čudovište izaziva pažnju svjetske javnosti već dugi niz godina, a posljednja snimka možda bi mogla razuvjeriti i one koji tvrde da ne postoji. 

Britanac Richard Mavor (54) ostao je šokiran kad su dugogodišnji gledatelji njegova YouTube kanala vidjeli misteriozno biće u vodi na snimci koju je objavio. 

Mavor je izgleda slučajno snimio biće dronom kako pliva na obali jezera ovog kolovoza kad je sudjelovao s prijateljima u velikom natjecanju kanuima za prikupljanje sredstva za društvo koje se bavi Alzheimerovom bolesti. 

 

- Nisam mogao vjerovati. Morao sam nekoliko puta pregledati snimku i od tada sam je još nekoliko puta pogledao. Ne znam što je to, ali sigurno je sličnog oblika kakvog su bila i ranija viđenja Nessie. Što više gledam mislim si čovječe, stvarno nema ništa na tom području što bi to moglo biti - kazao je Britanac, piše Mirror. 

Mavor nije ni primijetio neobičan oblik u vodi sve dok gledatelji nisu počeli ostavljati komentare. 

- Richard, čujem da si kupio novog kućnog ljubimca - dinosaura. Zove li se kojim slučajem Nessie? Genijalan video. Čudno je kako Nessie pliva toliko blizu tebi - kazao je jedan od komentatora.  

- Genijalna snimka mlade Nessie. Drago mi je što se još uvijek reproduciraju - ustvrdio je drugi. 

- Nessie  izgleda posve drugačije na velikom ekranu. Gledao sam na svom laptopu i odjednom sam vidio puno više detalja. Ne znam jesam li uvjeren, ali izgleda jako cool. Izgleda kao da ima uzorak tigra. 

Ovo je četvrti puta u posljednje vrijeme da je prijavljeno da je Nessie 'viđena'.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:31 27.09.2021.

Čudovište u jezeru..... Stvarno smo svi otisli u 3pm

CA
cavecanem
16:47 27.09.2021.

Snimio slučajno čudovište… slučajno čudovište …. 😀

DU
Deleted user
21:26 27.09.2021.

Što Slučajni kaže na to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije