Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODNO NEPOGREŠIVA

Brigitte Macron (64) u uskim trapericama zasjenila Rihannu (29)

Rihanna i Brigitte Macron
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
27.07.2017.
u 16:15

Rihanna se ovog puta baš nije iskazala...

Glazbena zvijezda Rihanna (29)  posjetila je ovaj tjedan Elizejsku palaču i s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom raspravljala o siromaštvu, obrazovanju, izbjegličkoj krizi, zdravstvenoj skrbi. Glazbenica je poznata su po svojoj humanitarnoj aktivnosti i rado se odazvala Macronovom pozivu da razgovaraju o ovim važnim pitanjima. 

Poput prave domaćice estradne goste je u Elizejskoj palači dočekala prva dama Brigitte Macron (64). Mediji u Francuskoj nakon s Rihannom raspisali su se o modnom stilu prve dame i ocijenili kako je odabrala pravi styling. 

Rihanna i Brigitte Macron
1/4

U modnom okršaju Brigitte - Rihanna mnogi bi očekivali kako će pobjedu odnijeti pop zvijezda, ali ovaj put se to nije dogodilo. Prva dama je zasjenila Rihannu u trapericama, što je bio hrabar odabir, te bijelom sakou Louisa Vuittona.

Rihanna se baš nije iskazala s predimenzioniranim kombinezonom modne kuće Celine i velikim sakom. Prva dama očito voli svijet estrade kad je dva dana zaredom sa suprugom ugostila dvije velike glazbene zvijezde, Bona Voxa i Rihannu. 

Komentara 69

Avatar links
links
17:23 27.07.2017.

Zasjenila je jedino plocnik iza sebe tikvani!!!

SO
SoloHan
17:19 27.07.2017.

Oblači se na hreliću nema vrat, faca ko iz planete majmuna baš je ikona stila, ko što je Rada Borić ikona ljevice

BU
Budak
16:38 27.07.2017.

Koga je baka zasjenila?! Molim vas ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije