Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlika u godinama

Berlusconi o Macronovoj supruzi: Ima lijepu mamu

Silvio Berlusconi
Milestone Media/Pixsell
16.05.2017.
u 13:52

Berlusconi (80) bi trebao biti zadnji kojega bi takvo što trebalo čuditi jer je trenutačno u vezi s 49 godina mlađom Francescom Pascale

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi, poznat po kojekakvim izjavama, pokušao se našaliti s dobnom razlikom između francuskog predsjednika i njegove 25 godina starije supruge, nazvavši je njegovom "lijepom mamom"

"Francuski je predsjednik postao tridesetdevetogodišnjak s dobrim kvalifikacijama i iskustvom, no iznad svega ima i prekrasnu mamu koja ga vodi za ruku otkako je bio dječak", rekao je Berlusconi na predizbornom skupu u Monzi.

Brigitte Macron ima 64 godine. Njezina veza s Macronom počela je u srednjoj školi, kada mu je bila profesorica. 

Berlusconi (80) bi trebao biti zadnji kojega bi takvo što trebalo čuditi jer je trenutačno u vezi s 49 godina mlađom Francescom Pascale, a bio je optužen i za podvođenje maloljetnica u takozvanoj "bunga-bunga aferi". 

Komentara 12

AH
Ahilej
14:18 16.05.2017.

hahahahaha Viva Italia!! ta ne bi ušla na bunga bunga zabavu

DU
Deleted user
14:29 16.05.2017.

Silvio je malo umoran i ne vidi vise dobro. To mu nije mama nego baba !!!

PU
pulizg
14:09 16.05.2017.

On je kralj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije