Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav

Rihanna ima novog dečka, uhvaćeni su u strastvenom zagrljaju u bazenu

Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/3
28.06.2017.
u 14:30

Paparazzi su snimili pjevačicu tijekom odmora u Španjolskoj, a snjom u društvu je bio i bogati poduzetnik Hassan Jameel.

Rihanna ima novog dečka! Dokaz tome su fotografije snimljene u Španjolskoj gdje je lijepa pjevačica s Barbadosa na odmoru. 

Paparazzi su je zatekli u bazenu u strastvenom zagrljaju muškarca za kojeg Daily Mail tvrdi da je Hassan Jameel, poznati i bogati poduzetnik i dobar prijatelj Naomi Campebll. Njegova obitelj je vlasnik prava na prodaju Toyotinih automobila na Bliskom Istoku.

Navodno je par već duže vrijeme u vezi, a Rihanna je priznala da je njihova veza ozbiljna i zato su se trudili držati je podalje od javnosti i izbjegavali su zajedničke dolaske na društvena događanja. 

 

 

Komentara 1

ME
Menjik
14:57 28.06.2017.

Ja imam novu frizuru. Internet se zapalio kad sam stavio sliku na instagram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije