Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Sl. Brodu

Pucao joj je u glavu kao da je Al Capone

ubijeni
Foto: Facebook
1/2
30.01.2014.
u 19:23

Policajac Beraković ubio je partnericu dok je njezina kći spavala

– Molim vas, nemojte me pitati za uzroke tragedije niti bilo što drugo. To sada više nije važno. Moje sestre više nema i to je ono što nas najviše boli – rekao nam je Darko Garić, brat ubijene Ines Garić (38) koju je u napadu ljubomore smaknuo policijski službenik i bivši zamjenik načelnika prometne policije u PU brodsko-posavskoj Goran Beraković (44).

Nakon toga cijev pištolja usmjerio je u sebe te opet opalio. I on je na mjestu preminuo u noći s utorka na srijedu u stanu u Ulici Nikole Zrinskog u Slavonskom Brodu.

Djevojčica nije ništa vidjela

Za to vrijeme kćerkica ubijene Ines Garić čvrsto je spavala u drugoj sobi i, srećom, nije čula pucnjeve. Jedini motiv koji se zasad da naslutiti jest taj što je Ines Garić Berakoviću rekla da ga ostavlja i da se do idućeg vikenda mora iseliti iz stana, na što on nije želio pristati.

Stan na trećem katu, u kojem se dogodio krvavi zločin, Darko Garić ustupio je svojoj sestri na korištenje nakon što je sagradio zgradu. U tom su se stanu nevjenčani partneri sastajali i družili. U kući roditelja tragično preminule žene jučer su vladali šok, tuga i nevjerica. Prijatelji i susjedi dolazili su izraziti sućut, nitko nije mogao suspregnuti suze.

Dragan Garić, otac ubijene Ines, koji je idućeg jutra došao po unuku da je vodi u školu, bio je iznenađen kada je vidio da njegova mezimica još nije spremna za polazak. Shvativši da je spavaća soba zaključana, na silu je provalio i zatekao zastrašujući prizor. Nazvao je policiju i uspio izvesti djevojčicu da ne vidi mrtvu majku.

Ide živjeti k ocu

– Kroz jastuk joj je pucao u glavu, kao Al Capone – rekao je šokirani otac koji nikada neće zaboraviti ono što je vidio. Djevojčica koja je inače izvrsna plesačica akrobatskog rock and rolla odsad će živjeti sa svojim ocem Ivicom Bajanom koji je prije tri mjeseca dobio sina s drugom ženom. – Ines i ja rastali smo se prije dvije i pol godine na civiliziran način, ali nastavili smo komunicirati zbog djeteta – rekao je Bajan šokiran tragičnim događajem. Iza Berakovića također je ostalo dvoje djece iz prethodnog braka.

>> Policajac ubio svoju djevojku i sebe dok je u sobi spavala njezina kći

Komentara 14

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:14 30.01.2014.

službenim pištoljem? da se čovjek zapita po kojim kriterijima se zapošljavaju u MUP-u, tko sve radi tamo, dali netko kontrolirapsihofizičko zdravlje tih ljudi itd? koliko se svake godine dogodi kaznenih djela sa "službenim pištoljima" ? eto, užas.

DT
dturina
22:49 30.01.2014.

Majko isusova, i takvi likovi nas legitimiraju okolo i igraju se nekakvih čuvara reda i mira.

DU
Deleted user
22:09 30.01.2014.

Molio bi da mi ne brišete komentar jer pišem samo istinu i ovo je demokratsko društvo prije svega. Ovaj čovjek je bio ljubomorna stoka i nikada neću shvatiti, iako izgled nije presudan,da ovakav akrap uspije naći ženu ili djevojku kojaa je u nekim normalnim životnim situacijama za njega Usain Bolt.Takvu situaciju razumijem kada je ta ženska osoba pomalo suženih shvaćanja pa joj treba vremena, ali ovdje vidim jednu prelijepu ženu koja je dozvolila da joj nedorastao muškarac bude partner i zbog svoje nesigurnosti i svjestan svojih sposobnosti da nikada neće naći ovako prelijepo biće pored sebe doveo se u situaciju da presudi i sebi i njoj.Cure i žene naučite: bolje sam nego u lošem društvu ili u društvu koje ne zaslužujete ni približno...Laka joj zemlja i moje saučešće obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije