Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednoglasna odluka

Braniteljske udruge dolaze na prosvjed u Vukovar

Davor Javorovic/PIXSELL
03.10.2018.
u 07:30

Zbor udruga veterana gardijskih postrojbi i Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata RH donijeli su jednoglasnu odluku da će dana 13. listopada sudjelovati  na skupu 'vapaj za žrtvu' u Vukovaru'

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH poduprli su u utorak apel vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave za procesuiranjem svih ratnih zločina počinjenih u Vukovaru i na Ovčari te najavili sudjelovanje u mirnom prosvjedu koji će se zbog nezadovoljstva tempom rada institucija u vezi s tim pitanjem održati u Vukovaru 13. listopada.

"Zbor udruga veterana gardijskih postrojbi i Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata RH donijeli su jednoglasnu odluku da će dana 13. listopada sudjelovati  na skupu 'vapaj za žrtvu' u Vukovaru", stoji u zajedničkom priopćenju koje potpisuju predsjednici udruga, Miljenko Kolobarić i Zoran Maras.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava pozvao je sve građane Vukovara i cijelu hrvatsku javnost na mirni prosvjed protiv sramotne šutnje institucija hrvatskog društva koji će se održati 13. listopada na Trgu Republike u Vukovaru.

"Mi, hrvatski branitelji, podupiremo apel za procesuiranje počinitelja svih ratnih zločina. Naše članice organizirano u zajedništvu doći će na navedeni skup", poručili su iz dviju udruga.

>> Pogledajte video o o ružju koje je imalo ključnu ulogu u oslobađanju Hrvatske

Komentara 10

DI
Direkt
07:59 03.10.2018.

Zašto hrvatski desničari gledaju gay porniće?Hrvata uskoro neće biti. Ubit će ih domoljubi!

Avatar sindarela
sindarela
10:26 03.10.2018.

I oni se vrte ko vjetrenjača odakle vjetar piri odnosno ko više obećava neznam kome i čemu služe ovi za Culeja mogu mislit on treba svog sina spasit od robije a Vaso kontrolira podzemlje živi bili pa vidjeli kak bubu ovo sve skupa završilo

DU
Deleted user
10:58 03.10.2018.

dolaze zbog svojih interesa ne zbog nestalih -spasavati vasu koji se opet proslavio špijunažom nakon lažne diplome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije