Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politički povratak

Branimir Glavaš vraća se na političku scenu

branimir glavaš
Arhiva VL
03.11.2009.
u 10:52

Branimir Glavaš svoj politički angažman među Hrvatima u BiH najavio je prije mjesec dana nakon sjednice HDSSB-a u Tomislavgradu. Nezadovoljan je položajem hrvatskoga naroda u BiH.

Branimir Glavaš vraća se na političku scenu i to u susjednoj Bosni i Hercegovini, piše Dnevni list, a prenosi portal sarajevo-x.com.

- Osjećam se kao slobodan i ravnopravan državljanin moje države BiH koja daje široke mogućnosti za moj budući rad i javno i političko djelovanje u ovim okolnostima. Očekivati je da ću sada punim plućima krenuti u javno i političko djelovanje - izjavio je Glavaš za Dnevni list.

Dnevni list piše kako je Branimir Glavaš svoj politički angažman među Hrvatima u BiH najavio prije mjesec dana, kada je nakon sjednice HDSSB-a u Tomislavgradu izrazio nezadovoljstvo položajem hrvatskoga naroda u BiH, ali i, kako je rekao, maćehinskim odnosom Hrvatske kao matične države prema njima.

Ključne riječi

Komentara 65

EF
efteling
11:25 03.11.2009.

Super.Bar on je dokazani Hrvatski patriota,ubijajuci Srbe.Sad kad se i politicki angazovao moze Hrvatima biti samo bolje.A mozda opet dobije Bosanski imunitet kao veliki politicar pa se moze i u Hrvatsku vratiti.Ma ne bi bilo lose,odmah bi ukinuo medjunarodnu arbitrazu,postavio stvari na mesto i bio zasluzan gradjanin Hrvatske.Ma super,navijam za njega

PU
pinjuhda_urednik
12:00 03.11.2009.

Bože moj

AN
ankicascreiber
11:24 03.11.2009.

E moj Glavonja, kada se trebalo boriti za hrvatsku, pravi slavonac i hrvatski heroj i branitelj Josip Reihl-Kir nije bjezao van iz Hrvatske kao ti, nije se prenemagao po bolnicama kao sto si se ti prenemagao. Gdnjido izdajnicka, ubili ste ga podmuklo navukavsi ga u zasjedu. Sram te bilo, zbog Kira zasluzujes dozivotnu robiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije