Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za dlaku

Nije za one slabijeg srca: Pogledajte kako je ovaj par izbjegao jureći automobil

jureći automobil
Foto: Screenshot Facebook
1/2
21.11.2018.
u 09:38

Par se šetao ulicom kada je muškarac uočio da prema njima velikom brzinom dolazi automobil

U zadnji trenutak jedan je muškarac spasio život svoje djevojke, ali i svoj nakon što je na njih zamalo naletio jureći automobil, a nevjerojatna situacija snimljena je nadzornom kamerom.

Par se šetao ulicom kada je muškarac uočio da prema njima velikom brzinom dolazi sivi automobil. On je povukao svoju djevojku, a od tragedije su ih dijelile doslovno sekunde. Automobil je munjevito projurio pokraj njih te se zabio u zid iza njih.

Snimka je nastala 10. studenoga, lokacija još nije poznata, a sada se širi društvenim mrežama. Zastrašujući trenutak pogledajte u videu:

Komentara 23

DU
Deleted user
10:39 21.11.2018.

Svaka čast, ovaj ima reflekse ko mungos, ali izgleda i ljubav, jer je izabrao težu stranu za spas sebe, da bi spasio djevojku, kapa do poda, ljudina.

MA
Majur
09:55 21.11.2018.

Svaka čast dečko,povukao je djevojku u stranu iako baš i nije “pero” kategorija:)

Avatar navijač
navijač
13:57 21.11.2018.

Ovoga bi teško kaznili i u Hrvatskoj , s obzirom na to kakav auto vozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije