Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljska tragedija

Braća ostala bez nogu na Bostonskom maratonu

boston eksplozija (1)
Reuters/PIXSELL
16.04.2013.
u 14:25

– Mama, jako sam ozlijeđen. Bila je eksplozija. Noge su mi teško opečene – nazvao je 31-godišnji sin majku.

Liz Norden jučerašnji napad na Bostonskom maratonu zauvijek je promijenio život. Naime, dvojici njezinih starijih sinova zbog teških su opeklina nakon eksplozije liječnici morali amputirati po jednu nogu od koljena naniže, piše BostonGlobe.

– Mama, jako sam ozlijeđen. Bila je eksplozija. Noge su mi teško opečene – nazvao ju je 31-godišnji sin ne znajući gdje mu je dvije godine stariji brat s kojim je došao u Boston bodriti prijatelja na maratonu. Kao i on, brat je ležao u vozilu hitne pomoći s teškim opeklinama. Pomoći nije bilo, noge su morali amputirati obojici.

Majka koja je proživljavala najteži dan svog života rekla je kako nije mogla ni zamisliti da će se ovakvo što dogoditi kad su se njezina dvojica sinova spremala na maraton.

U šoku i nevjerici bio je i njihov najbolji prijatelj zbog kojeg su i došli na maraton.

– Bio sam blizu cilja kad sam ugledao redare kako zaustavljaju trkače. Nisam ni slutio da je to zbog eksplozije – rekao je Mike Jefferson šokiran onim što se dogodilo njegovim prijateljima.

Prema riječima majke dvojice ozlijeđenih mladića, njezini sinovi stajali su pokraj osmogodišnjeg dječaka koji je poginuo u eksploziji.

>> Sve o terorističkom napadu u Bostonu pročitajte u našem specijalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije