Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najmlađa žrtva

Mali Martin čekao je oca. Zagrlio ga je, a onda je eksplodiralo

Martin Richard (1)
VL FOTO
16.04.2013.
u 12:13

Dječak je čekao da njegov otac Bill Richard završi utrku kako bi ga zagrlio. Stajao je pored cilja s majkom i sestrom. Samo nekoliko trenutaka prije eksplozije dječak je dočekao ono što je čekao. Vidio je oca kako prelazi ciljnu ravninu.

Najmlađa žrtva jučerašnjeg terorističkog napada u Bostonu osmogodišnji je dječak Martin Richard. 

Dječak je čekao da njegov otac Bill Richard završi utrku kako bi ga mogao zagrliti. Stajao je pored cilja s majkom i sestrom. Samo nekoliko trenutaka prije eksplozije dječak je dočekao ono što je želio cijelo jutro. Vidio je oca kako prelazi ciljnu ravninu. Presretan, potrčao mu je u zagrljaj. Zatim se uputio natrag prema majci i sestri. Kada je došao do njih, eksplodirala je prva bomba i ugasila mu život. 

Taj jedan trenutak doživotno je obilježio cijelu obitelj. Bill je izgubio voljenog sina, a žena i kći su mu teško ozlijeđene. Martinova majka ima teške ozljede, a njegovoj je sestri bomba raznijela nogu.

>> Sve o napadu u Bostonu pročitajte u našem specijalu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije