Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuga kod Loznice

Braća iz Srbije preminula u istom danu: Jedan na utakmici, drugi kada je saznao što se dogodilo

Ilustracija/Srbija hitna
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL/Ilustracija
29.01.2023.
u 20:37

Stariji brat Milisav, ispričao je mještanin Lipničkog Šora, tješio je njihovu majku pa izašao iz kuće. Ubrzo su ga pronašli mrtvog u dvorištu.

Dvojica braće iz Srbije, 47-godišnji Milan i 49-godišnji Milisav, preminula su u istom danu. Mlađi brat, koji je bio gluhonijem, bilo je na nogometnom turniru u Sloveniji kada je iznenada preminuo. Njegov dvije godine stariji brat preminuo je u Srbiji kada je saznao što se dogodilo. Jedan mještanin Lipničkog Šora kod Loznice kazao je kako su svi potreseni njihovom smrću. Govoreći o Milanu, kazao je kako je on bio vrlo dobar nogometaš koji je bio i član reprezentacije gluhonijemih osoba.

"Kako sam čuo, igrao je jučer taj nesretni turnir kada mu je pozlilo na utakmici, a izgleda da je srce u pitanju. Nažalost, nije mu bilo spasa", rekao je za Kurir.

Stariji brat Milisav, dodaje mještanin, tješio je njihovu majku pa izašao iz kuće. Ubrzo su ga pronašli mrtvog u dvorištu. "Valjda srce nije moglo izdržati, nije mogao prežaliti brata. Sve se to dogodilo u nekih sat vremena nakon strašne vijesti iz Slovenije", kazao je.

Braća su rano ostala bez oca, a iza njih ostaju majka, supruge te djeca. Milan je imao dvoje, a Milisav troje djece.

Ključne riječi

Komentara 6

TE
Templo
06:33 30.01.2023.

Opet vijest iz otadzbine, tko zna vise koja po redu danas.

Avatar Moodleen
Moodleen
21:43 29.01.2023.

Dao Bog da im se pridruže svi iz hartije koji kontinuirano civilizaciju dave sa svojim zapadnim turčinima.

V0
Vlaskoulicanec3.0
13:49 01.02.2023.

A to je za nas u Hrvatskoj bitno jer...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije