Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov
Povratak na članak

'Ovi članovi Vlade bili su zaista za promjene, problem su odnosi između političkih stranaka'

Petrov je istaknuo kako je većina dosadašnjih hrvatskih vlada radila po principu da su prvih godinu dana kadrovirale, drugu godinu provodile pripremu, treću radile, a četvrta je godina bila izborna, dok je, po njemu, aktualna vlada s tim u vezi posve suprotna.

Komentari 25

ST
StjepanDržislav
15:35 07.06.2016.

Božo Grizli petrov si je sam pucao u noge, bože kada ćeš ikada više sada kada cijela javnost zna da si ti, grmoja i relković osnivači hrasta i grozda imati nestranačkog premijera, 6 ministara, mjesto podpredsjednika i 15 saborskih zastupnika. Nikada više : )

VL
DO
Donald
15:40 07.06.2016.

Nije tu problem "odnosi između stranaka", nego glavni problem je gospodin Petrov i njegova narcisoidnost, koji stalno iz pozadine torpedira i sabotira funkcioniranje vlade. Da on traži odstupanje šefa druge stranke, koja nije njegova prćija, odnosno glavne stranke u koaliciji u kojoj i on sjedi, jednostavno je izvan svake pameti, i ne sjećam se jednog drugog takvog slučaja u Europi. A da će mladi gospon i politički diletant iz Metkovića, koji je tek nedavno prvi puta prismrdio malo politike, sada po svom guštu mijenjati tradicionalna pravila demokracije ne dolazi u obzir i bilo bi suludo. Tu je dakle glavni problem, a taj se zove Petrov, a ne Karamarko. Za Oreškovića, također političkog početnika i amatera, to isto tako vrijedi. O SDP-u nećemo sada, jer za pravila demokracije ionako ne znači ništa.

VL
Avatar IVICA LAGUNDŽIJA
IVICA LAGUNDŽIJA
15:27 07.06.2016.

Božo Petrov , ovdje je vika na vuka a lisica odnosi kokoši .................

VL
DU
Deleted user
15:54 07.06.2016.

Nemaš ti blage veze što je bilo tko zadnjih 26 godina radio u Metkoviću jer da si znao Remetinec bi bio pun Metkovčana i ''biznismena'' iz Opuzena a kamo li da znaš tko je i što radio tijekom zadnjih sto godina u Hrvatskoj.

VL
HR
hrUsrcu
15:53 07.06.2016.

bozi(ce) uvuci se lijepo duboko u vrit mesicu, milovanovcu, i ostalim... pa iz duboke rupe vici o demokraciji - osobno nisam ni clan ni pobornik TK ali ova hajka, osuda bez dokaza, smrdi do neba, a ti ces boz(ice) zavrsiti u kominu, ako te ti posteni ratari sa neretve uopce prime

VL
DU
Deleted user
15:59 07.06.2016.

Ovaj gospodin sa naocalama sve me vise podsjeca na porno zvijezdu u losem pornicu

VL
SU
suzzieQ
15:56 07.06.2016.

Eto, Božo se nećka, a Tomica nije nemilosrdan, a nije ni blesav. Ponudio mu je dostojanstven izlaz danas i pozvao ga na suradnju. Ne sumnjam da će Božo prihvatiti. Još će potpisati i opoziv Oreškoviću! A vraždinski HdZ i M.Z i M. Tuđman, rekoh vam da ste istrčali pred rudo! 3 minute slave nije vrijedno toga...

VL
TP
trias politica
15:23 07.06.2016.

Nije bitno dolazi li BDP iz državnih poduzeća ili iz privatnih. Problem je u tome što su državna poduzeća oaze za politički podobne uhljebe i neradnike.

VL
HR
hrUsrcu
16:12 07.06.2016.

evo sva je prilika da ceTK otici (optuzen i osudjen bez da javnost zna njegovu krivnju) - pitanje je kome sve smeta (najavljena lustracija?) ali ti neretvanjska "balerina" sto ces ti poslije? ucjenjivao si od samog pocetka "politicke karijere". sto ces sada?

VL
DU
Deleted user
16:27 07.06.2016.

Nemogu shvatiti kako netko može ući u koaliciju i vladu a onda istoj podmetati jeftine podvale a zapravo je to normalno jer je Petrov i most projekt udbe jer je to Jugoslavija u malom. Čovjek je prevario boga a sada bi i hrvatsku ali on to samo misli da je prevario, pročitana knjiga i sitni vlastiti pacijent

VL
DU
Deleted user
16:17 07.06.2016.

aj ca..prepotentni .. prirano si zakukurika..

VL
DU
Deleted user
18:09 07.06.2016.

Trkenja gluposti. Pa odnosi među strankama su posljedica njihove "suradnje". Svi su podbacili; sve ih treba mijenjati.

VL
MA
MarMara
19:03 07.06.2016.

Eto svi o svemu, m**va o poštenju! Nije da nije bilo i da nema političke prostitucije, a Petrov otišao malo previše u čorsokak pa ga zatekao mrak. U RH je zabranjen svaki vid prostitucije a drugi pod prijesednik vlade več isprobao više subjekata u nekoliko objekata. P.S. obično takvi završavaju na deponiji povjesti. Da bi Hrvatska naprijed krenula i nikad ovakve situacije doživjela potrebna je lustracija da nam gamad i krtice nikad za nikad više određuju da su oni sve močni i ne doditljivi. Onda če Hrvatska i hrvati biti primjer u svjetu.

VL
Avatar BraBar
BraBar
05:51 08.06.2016.

Gospodine Petrov, izgubili ste povjerenje naroda, toliko puta ste dali javne izjave koje ste nakon nekoliko dana porekli. Sto je s lazima gospodina Orepica i automobila koji je dan Dominicu, dali ste tada bili principijelni? Nakon izbora ste izjavili da ne ce te formirati vladu samo s jedom strankom, SDP ili HDZ, nego s obadvije. Sto se na kraju dogodilo, porekli ste to. O SDP-om nepovjerenju gospodinu Karamarku ste prvotno izjavili da ce te ostati principijelni i pricekati ocitovanje Povjerenstava za sukob interesa. Tri dana kasnije izlazite u javnost i dajete do znanja da ce te podrzati poziv SDP-a, stvarno licemjerno. Izjavili ste da ce te dati ostavku za dobrobit Hrvatske, pa i predsjednik vlade je zatrazio ostavku od vas, zasto se ne povucete? Licemjerni ste, tko vam vise moze vjerovati?

VL
MA
mare100
19:28 07.06.2016.

Kakvu igru igra Božo skupa s Oreškovičem i još nekima kad se sastaju po privatnim stanovima i kroje sudbinu cijeloj Hrvatskoj.Takvo ponašanje vlade meni nije normalno i još k tome upiru prstom u Karamarka da treba otić zar vama nije jasno da upravo oni ne ruše karamarka već cijeli HDZ odnosno vladu.

VL
SU
suzzieQ
16:55 07.06.2016.

Petrov sve što radi, radi iz straha. Paranoičan je. Vjeruje medijskim spinovima da je Karamarko babaroga i zato povlači ishitrene i loše poteze. I na sve nasjeda. Ali nije on zlonamjeran, a bome sigurno nije niti SDPovac...

VL
MA
markovicmario80
17:54 07.06.2016.

e kad seljak ode iz opanaka u cipele to se desilo HDZ i svi ti seljaci neznaju nista drugo nego glasovat za HDZ taki sam i sam bio do sada svi u HDZ su lopovi a da kazem seljacima da sam u rovu bio 10 godina i tada kad sam ja bio u rovu HDZ je trgovao sa srbima naftom imam snimke i sve dokaza ali iz domoljubni razloga za to trazim 10000 eur od novinara jer su i oni isto smece ko i HDZ

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
15:21 07.06.2016.

Zadnji komentari i signali iz eSDePeja jasno pokazivaju kak je zapraf Petrov jedini pozitivac u cijeloj priči. Nebuju oni podržali HDZ jer im se slažu vizije neg im zajednički smeta kaj se tam neki "mali igrač" umješal med njih velke.

VL
VR
vrt
15:38 07.06.2016.

Most je poremetio planove ustaljenoj izmjeni Hdz-a i Sdp-a na vlasti. I kao što vidimo, ništa nije više kao prije. Ima nade za Hrvatsku!

VL
Avatar Popspira
Popspira
15:37 07.06.2016.

Božo nosi Ti političar Ti si mali od kužine kaptola i opus dea...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.