Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RANJENI NA POSLU

Božinović: Nećemo dopustiti napade na policajce u obavljanju dužnosti

Davor Božinović
Luka Stanzl/Pixsell
01.05.2018.
u 14:48

Svi policajci interventne postrojbe koja je noćas djelovala u Splitu u dobrom su stanju i fizički i psihički, rekao je Božinović o zdravstvenom stanju policajaca ranjenih prilikom pokušaja zaustavljanja provale u kiosk.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u utorak je komentirao napad na policajce koji se tijekom noći dogodio u Splitu, istaknuvši da se provode ozbiljni izvidi, te je poručio kako se neće dopustiti napade na hrvatske policajce u obavljanju njihove dužnosti.

Svi policajci interventne postrojbe koja je noćas djelovala u Splitu u dobrom su stanju i fizički i psihički, rekao je Božinović o zdravstvenom stanju policajaca ranjenih prilikom pokušaja zaustavljanja provale u kiosk. 

Policija je noćas u Splitu, nakon dojave o pokušaju provale u kiosk, na djelu zatekla dvojicu provalnika koji su se dali u bijeg. Kada su jednog od njih sustigli, on ih je napao nožem pri čemu su ozlijeđena četvorica policajca, od kojih jedan teže. Napadača su uspjeli obuzdati ranivši ga metkom u nogu.

Policajci su, rekao je Božinović, ranjeni dok su radili svoj posao, što je još jedan od pokazatelja koliko je to zahtjevan, težak i riskantan posao.

Ministar je pritom, u prigodi obilježavanja 23. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Bljesak", istaknuo je važnu ulogu policije, posebno specijalne postrojbe, u oslobađanju Hrvatske.

 

Komentara 9

Avatar rubinet
rubinet
18:55 01.05.2018.

zašto ga nisu upucali u ćivericu? pa ih ne bi više nitko nikad napadao...

MA
marco75
17:54 01.05.2018.

"Nećemo dopustiti napade na policajce" zar je to do sada bilo dopušteno "gospodine ministre"?????

Avatar loka
loka
21:26 01.05.2018.

Gađa u zrak pa u noge.. koje gluposti, ma ko ih to samo trenira !? Dobro da su policajci uopće živi nakon takvih nebuloznih postupanja protiv naoružanih kriminalaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije