Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Božidar Kutleša imenovan ravnateljem Porezne uprave

Državnoj službenici Sanji Slunjski dano je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za provedbu operativnih programa i financijskih instrumenata u Ministarstvu
16. siječnja 2020. u 13:44 1 komentara 732 prikaza
Porezna uprava
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Vlada je u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice razriješila Božidara Kutlešu dužnosti pomoćnika ministra financija - ravnatelja Porezne uprave u Ministarstvu financija te ga, sukladno izmjeni Zakona o Poreznoj upravi, imenovala na dužnost ravnatelja Porezne uprave u Ministarstvu financija.

Ilustracija DOBRI REZULTATI Porezna uprava: Oboren je rekord, u jednom danu fiskalizirano 890 milijuna kuna

Razriješena je pomoćnica ministra financija i glavna državna rizničarka Ivana Jakir-Bajo. Sukladno odredbama Uredbe o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva financija, Ivanu Jakir-Bajo Vlada je imenovala glavnom državnom rizničarkom.

Državnoj službenici Sanji Slunjski dano je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za provedbu operativnih programa i financijskih instrumenata u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci.

računalo Igre na sreću Porezna uprava dosad 168 puta blokirala online ilegalne kladionice

Tomislav Župan imenovan je članom Upravnoga vijeća Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, kao predstavnik radnika izabran sukladno propisima o radu.

SPAR
ZDRAVLJE I OKUS NA PRVOM MJESTU
Zašto je dobro jesti domaće sezonsko voće i povrće?
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke
  • Avatar Behemot
    Behemot:

    Kutleše su Hrvati iz istočne Hercegovine iz Bileće. Pa neće valjda HDZ na takva mjesta staviti nekoga iz Zagorja, Slavonije ili Istre ..