Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
9. JEDINICA

Kalmeta: Nisam se čuo s Petrinom niti ću. Klarin: Čuo sam se s Petrinom

HDZ
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/7
09.11.2015.
u 00:04

Sam Petrina je na novinarski upit rekao da Most neće ni s HDZ-om ni sa SDP-om

Iako se u 9. izbornoj jedinici u kojoj je prvi na listi Domoljubne koalicije bio Tomislav Karamarko, a na koalicijskoj listi Hrvatska raste Ranko Ostojić, iščekivalo rezultate uz najave HDZ-a da će imati devet, a iz SDP-a da će imat 5 mandata, i tu je nezaobilazan bio Most.

I dok je Božidar Kalmeta na upit novinara je li se čuo s sa Stipom Petrinom iz Mosta rekao kako nije nikad i da neće, SDP-ov Ivan Klarin je rekao kako se čuo s Petrinom. Sam Petrina je na novinarski upit rekao da Most neće ni s HDZ-om ni sa SDP-om.

>> Petrov: Novi izbori su mnogo jeftiniji nego još jedna nesposobna vlast

>> Prgomet: Pregovori će početi što prije. Ako treba i noćas

Komentara 5

SA
santos008
02:06 09.11.2015.

Kalmeta ovo je zadnja sansa i tebi i HDZ-eu i ne kaki ,ako mislte voditi svadjalacku pilitiku ,bolje vam da raspisete nove izbore dok formirate Vladu,nece vam narod vise dati priliku ovo je bila zadnja.

MA
masterYoda
07:17 09.11.2015.

Sta on jos nije u buksi?!

DU
Deleted user
07:31 09.11.2015.

Ovo je debakl HDZ-a. Samo se nadam da ce bit pametni i ici u koalicije bilo kakve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije