Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gošća kaptola

Bozanić se ispričao Judith Reisman zbog "medijskog linča"

Josip Bozanić i Judith Reisman
Tiskovni ured Zagrebacke nadbiskupije
01.02.2013.
u 18:22

Utjecaj Kinseyeve ideologije vidljiv je i u spolnom odgoju koji je uveden u Hrvatskoj, nameće ideologiju koja ignorira osnovne postavke ljudske antropologije i može izazvati opasne posljedice za razvoj djece i mladih, rekla je Reisman.

Kardinal Bozanić Izrazio je žaljenje "zbog medijskog linča kojem je Judith Reisman izložena u Hrvatskoj te zabrinutost zbog sve veće prisutnosti jednoumlja u javnom prostoru u kojem se sve više mogu prepoznati elementi govora mržnje i isključivosti, osobito spram onih koji drugačije misle".

Utjecaj Kinseyeve ideologije vidljiv je i u spolnom odgoju koji je uveden u Hrvatskoj, a koji neće djeci i mladima pomoći u njihovu integralnom razvoju, nego nameće ideologiju koja ignorira osnovne postavke ljudske antropologije i može izazvati mnoge opasne posljedice za razvoj djece i mladih, što pokazuju i statistike iz zemalja u kojima je takav spolni odgoj uveden, izjavila je Judith Reisman u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu gdje ju je ugostio zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

>>Judith Reisman u ponedjeljak drži predavanje u Splitu

>>'Ako Reisman zna da je dr. Sandfort pedofil, neka ga prijavi'

 

Komentara 60

OB
-obrisani-
19:24 01.02.2013.

Premda je u Zagrebu izjavila da joj je čitava obitelj pobijena u Holokaustu, Judith Reisman i sama u biografiji piše da je rođena u Newarku, .......... u američkoj državi New Jersey, kao druga generacija židovske obitelji Svoje djetinjstvo opisuje idiličnim - majka joj je bila kazališna glumica, a otac folk-pjevač.

MA
macor
21:31 01.02.2013.

Najgori pojedinacni pedofil bio je Jimmy Savile. Iskoristio 400-500 maloljetnika.Dobio gregoriusorden od pape Johannes Paul II. Najgora masovna silovanja djece su se desila u rimokatolickom internatu Odenwald u Njemackoj.Do sada je dokazano preko 300 slucajeva a brojka se povecava

OB
-obrisani-
18:57 01.02.2013.

01.02.2013. u 18:55h TamniAndjeo je napisao/la: rambo si vidio ujkane na prisavlju ? ********************************* , kaj nisu zgodni......odvela ih murija... .a prave..... ...Zločince na Kaptolu.....i dalje .....zatrpavamo parama....... ...ko da nemamo mozga..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije