Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravstveni odgoj

Judith Reisman u ponedjeljak drži predavanje u Splitu

Judith Reisman i Aleksandar Stulhofer (1)
Zeljko Lukunic/PIXSELL
01.02.2013.
u 12:32

O zdravstvenom i seksualnom odgoju govorit će u Nadbiskupskom sjemeništu na poziv Savjeta mladih Splitsko-dalmatinske županije i Udruge Studentski katolički centar.

Američka komunikologinja Judith Reisman, koja je u središtu pozornosti hrvatske javnosti otkako je stigla u Zagreb, u ponedjeljak dolazi u Split.

Predavanje o zdravstvenom odgoju održat će u Nadbiskupskom sjemeništu u 19 sati. Organizatori su Savjet mladih Splitsko-dalmatinske županije i Udruga Studentski katolički centar.

- Smatramo bitnim čuti sve strane o tako važnoj temi kao što je zdravstveni i spolni odgoj u školama. Želimo čuti širu raspravu, da se čuju obje strane te da našim mladima pružimo sve aspekte vezane za zdravstveni odgoj - rekao je Ante Bačić iz županijskog Savjeta mladih.

- Glavni nam je cilj bio pokušaj otvaranja dijaloga po pitanju uvođenja zdravstvenog odgoja. Vjerujem da je ovo prilika da Splićani pokažu da su otvoreni za dijalog - istaknuo je Silvio Puljić, predsjednik Studentskog katoličkog centra.

Organizatrori su pozvali studente, ali i ostale građane da dođu poslušati predavanje i sudjeluju u raspravi. Nadaju se da će gostovanje Judith Reisman proteći mirno i bez incidenata.

>>\'Ako Reisman zna da je dr. Sandfort pedofil neka ga prijavi\'

 

Ključne riječi

Komentara 1

PE
pessimus
18:49 01.02.2013.

kad bi ti znao što si htio reći!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije