Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministarstvo:

'Ako Reisman zna da je dr. Sandfort pedofil, neka ga prijavi'

aleksandar štulhofer,judith reisman,portal
Željko Lukunić/PIXSELL
01.02.2013.
u 12:25

Iz ministarstva napominju kako je Reisman imala za cilj narušiti znanstveni ugled i vjerodostojnost sugovornika, a posredno time i Kurikulum zdravstvenog odgoja, čiji je jedan od autora i prof. Štulhofer.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta reagiralo je na optužbe američke komunikologinje Judith Reisman u jučerašnjoj debati s profesorom Aleksandrom Štulhoferom.

Iz ministarstva napominju kako je Reisman imala za cilj narušiti znanstveni ugled i vjerodostojnost sugovornika, a posredno time i Kurikulum zdravstvenog odgoja, čiji je jedan od autora i prof. Štulhofer.

"Dr. Sandfort, s kojim je Štulhofer 2005. godine uredio knjigu o seksualnosti u postkomunističkim društvima, zaposlen je na Sveučilištu Columbia u New Yorku, gdje radi kao Profesor kliničkih sociomedicinskih znanosti na Odjelu za psihijatriju i kao istraživač u Centru za istraživanja HIV/AIDSa. Profesor Sandfort, u razdoblju od 2002. do 2003. bio  je predsjednik Međunarodne akademije za seksološka istraživanja, najprestižnijeg udruženja stručnjaka koji se bave istraživanjima seksualnosti", stoji u priopćenju.

– Ako gospođa Reisman ima saznanja koja profesor Štulhofer nema, dužna ih je prijaviti nadležnim organima u SAD-u. U suprotnom je riječ o kleveti – poručuju iz Ministarstva.

Podsjetimo, Reisman je jučer kazala da je dr. Sandfort pedofil.

>>Reisman: Trljanje genitalija ne znači da djeca masturbiraju

Komentara 104

OB
-obrisani-
16:00 01.02.2013.

Ova zaostala vlada pono je nazadnija od vječa mudraca koji je vladao Krapinskim spiljama u doba Krapinskog pračovjeka jer tada nisu imali toliko nepismene i neobrazovane voditelje sveučilišta ili ti sad imamo Zvekana bez znanja kako se guli banana.U kojoj smo zaostalosti dada.Jooj.

DU
Deleted user
16:01 01.02.2013.

u 15:59h sjeverozapad je napisao/la: zes105-ne brini- neće biti promjene-lijeva opcija će dugo biti na vlasti-ma u kojem obliku, čim se sanira šteta od desnice stižu bolja vremena --.------------------------ samo ti računaj na prevrtljivi narod, ha,ha

Avatar La_Piaf
La_Piaf
12:50 01.02.2013.

The Guardian u svom kontroverznom članku - "Paedophilia: bringing dark desires to light" siječanj ove godine - govori o mogućoj legalizaciji pefofilije. Pod glavne argumente za legalizaciju navodi istraživanje ovog Štulhoferovog kolege.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije