Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RAZLIKE SU MINORNE'
Povratak na članak

Pahor pritiskao u Bruxellesu, Juncker: To nije samo bilateralno pitanje, ali ne želim incidente

Slovenski predsjednik Borut Pahor u Bruxellesu se sastao s predsjednikom Europske komisije Jean-Claudeom Junckerom te predsjednikom Europskog vijeća Donaldom Tuskom

Komentari 199

Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:33 08.01.2018.

Molio bih ove blesave pametnjakoviće da odgovore kako je Slovenija ušla u EU a nije definirala granice. Te se sad Hrvatska proziva za isto. Pozdrav dobrim ljudima

VL
HL
Hladan
19:38 08.01.2018.

Pozivam naše slovenske prijatelje da pošalju poruku iz Ljubljane prema Zagrebu da su napokon spremni Hrvatskoj prepustiti Bledsko i Bohinjsko jezero, to bi puno značilo ka daljnem razvoju dobrosusjedskih odnosa dviju zemalja!

VL
MA
Marcone
19:39 08.01.2018.

Molim vecernji dá uvede kontrolu osoba koje se registriraju kao komentatori jer primjecujem balegu sa istoka separatiste i olos kako se zanimaju vruce za Lijepu nasu.Strane novine za sve strance imaju kontrolu identiteta a gluposti kao banjelacic12,papa franjo68 i neka si uzimaju na blic.rs a kod nas puno ime i prezime.Npr neki "iskreni"

VL
SA
Saskakempa
19:55 08.01.2018.

Upravo tako. Ovo nikog ne zanima a slovenija misli od ovog raditi nekakav prvorazedni politicki spektakl. Slovenija je usla u eu i schengen sa ovakvom granicom, uredno drzi 28 godina vojsku na teritoriji HR i nikom nista. Zato slovenci ne lupetajte bezveze, ovo zaista nikog ne zanima.

VL
ZA
Zagy154
18:04 08.01.2018.

a kaj vaša vojska radi na svetoj geri,pa i to spomeni kao i muljažu u kojoj ste uhvaćeni

VL
KO
koraknaprijed
18:37 08.01.2018.

Ako EK podrži korupciju slovenije onda izlaza nema, EU se raspada!!!

VL
MI
michael
19:46 08.01.2018.

Tu Juncker igra laznu neutralnost,ocito svjestan svoje nemoci javno i otvoreno se staviti na slovensku stranu, iako bi to rado htio kao sto je Oliver Rehn drzao stranu Sloveniji kod ucjenjivanja pri ulaske Hrvatske u EU. Tu treba dobro paziti. Juncker i EU drze slovensku stranu zato sto to i njima samima vise odgovara. Hrvatska ne treba posrednika, Hrvatska tocno zna gdje je Hrvatski teritorij, Hrvatska tocno zna da su argumenti i medjunarodno pravona Hrvatskoj strani. To zna i Slovenija i zato bjezi od medjunarodnog prava. Arbitrazni sud je sudjelovatelj korupcije i lopovluka na isti nacin kao i Slovenija. Zato takav sud je se i sam nevjerodostojanai svojim pravorijekom je na pristran nacin branio svoje interese i interese Slovenije kao supocinitelja i saveznika u prevari.. Tupoziciju Hrvatska mora zstupati i braniti svoju granicu. A Europi je vec sada puna glava Slovenije i njenog zloupotrebljavanje europskih gremija za neligitimne pretenzije prema Hrvatskom teritoriju

VL
Avatar HerojUlice
HerojUlice
18:24 08.01.2018.

A potkupljivanje arbitražnih sudaca, i to da provodite arbitražu samo di vam paše nisi spomenuo? Ništa red je da vam damo jacu koja je to potpisala pa je kaznite, a zemlju možete sanjati alpski balkanci

VL
RE
reborn
20:06 08.01.2018.

Kakvi su to eufemizmi u članku?!? Hrvatska ne gaji "uvjerenje da je rad suda kontaminiran nedozvoljenim ponašanjem slovenske strane", nego Hrvatska "ističe objektivnu činjenicu da je rad suda nepovratno uništen nedozvoljenim ponašanjem slovenske strane". Molio bih barem novinare hrvatskih novina da budu objektivni, a ne navijački raspoloženi podržavajući - stranu državu koja drži dio hrvatskog teritorija pod okupacijom čak i nakon odluke suda koju samo oni priznaju.

VL
DI
dinamo
20:14 08.01.2018.

svakako tražiti od prevaranata iz slovenije koridor do austrije u širini 20km

VL
JU
juma
18:56 08.01.2018.

Mi znamo sto je rekao gazda u Washingtonu, a dok je on uz nas ovi iz EU nam ne mogu nista.

VL
CN
certificate_no1
21:25 08.01.2018.

Dragi komentatori, Gdje je sluzbeni stav Hrvatske vlade? Gdje je obracanje premijera Hrvatskom narodu? Gdje nam je predsjednica? Tko se u stvari bori sa birokracijom in EU I tko daje bar malo nade svima nama da jedan jadan, iskompleksiran I ucjenjivacki narod nece I ne moze uzeti ni jedan kvadrat hrvatskog teritorija? Nasi nesposobni politicari svojim necinjenjem samo pothranjuju nase frustracije I sire laznu auru njihovih “argumenata” koje svaki mali briselski cinovnik unisti jednim telefonskim pozivom. Pa gdje nam je dostojanstvo I ponos?

VL
DI
dinamo
20:19 08.01.2018.

po svemu što je došlo iz eu oni podržavaju mito i korupciju.bravo evropo

VL
BA
balance
18:10 08.01.2018.

Ameri vas snimili pa vam sad neugodno, a Rusi pritišću.

VL
BL
bellator luminis
18:20 08.01.2018.

Naši političari nisu mi baš jasni?! Kad ti neko neovlašteno pređe granicu jednostavno mu zapljeniš brod i posadu, šta ste toliko nesposobni??? Da ste to napravili već bi nas davno ostavili na miru a ovako nas maltretiraju bez prestanka. Nasilnicima treba odvalit šamarčinu da se malo priberu, neće ići to drugačije nažalost.

VL
DD
ddh
18:52 08.01.2018.

Pahor je tipicni Kranjec. Lopov od glave do pete, a lagenje mu je kao i vecini Janeza u krvi. Tom lopovu treba rastumaciti, da netko, tko drugoga ucjenjuje nije prijatelj toga koga ucjenjuje, da netko kome se pokusava oteti njegovoo i ciji se teritorij okupira ne krsi nekakvo medjunarodno pravo, nego je to upravo obrnuto. Iako Hrvatska vodi jednu knstruktivnu politiku prema alpskim lopovima, polako dolazi vrijeme, da s reagira puno energicnije. Jedan prekid svih odnosa sa okupatorom, slanje vojske i oslobadjanje Svete Gere, vojsku na granici na rijeci Dragonji i mornarica sa topovnmjacama na sredini Savudrijske Vale bi bili pravi odgovor tim alpskim kradljivcima i prevarantima. A prije svega treba prestati vjerovati, kako je jedan Janez nekakav prijatelj Hrvatske i Hrvata. Polako dolazi vrijeme, da se Kranjcima kaze dosta. Rubikon ste presli i sad dolazi na red placanje racuna i to bez ikakvog popusta. A kaj se tice Prekmurja i tamo poslati vojsku na granicu i bez ikakvog obzira protjerati slovenake okupatore sa teritorija Hrvatske. Lopovi moraju nauciti, da se nemoze nekaznjeno tudje krasti i da se ne moze nekaznjeno o drugome siriti lazi.

VL
Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
20:23 08.01.2018.

EU stoji iza odluke arbitraznog suda jer ne zeli priznati da Sud (arbitrazni sud)organiziran od njihove strane moze biti podlozan korupciji i da je podmitljiv......

VL
ZG
ZGexil
20:44 08.01.2018.

od danas se više ne veli "martin Zagreb i martin iz Zagreba" već borut brisel i borut iz brisela ...... borut uglavno obavil nije niš. juncki se boji nereda kojemu (eu) nisu sposobni stati na kraj (zato "ostale članice" ovajaj bilateralni problem kao ne zanima) , sve ostalo su floskule za gosta da se nije baš badava došal plakati. nebi borut inače onako očajnički pozival Zagreb na priznanje nečega kaj se priznati nemože.

VL
LA
laf
18:35 08.01.2018.

Slovenci stize tromblon..: )

VL
ST
stargate
19:34 08.01.2018.

Mr Juncker ! are your serius? you are telling us to except a corrupt descission by the judges who us you should know have favourite the republic of Slovenia. If this is your personal opinion then your credibility and that of Europian Union is giving the wrong interpretation of the Law we Croatian people should never except.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.