Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA UNIJA U ŠOKU

Borrell: Rusija prijeti nuklearnim napadom na svakoga tko pomogne Ukrajini

25.02.2022.
u 12:38

Nuklearna sila pokreće brutalan napad protiv svog susjeda i prijeti nuklearnim oružjem svakome tko bi mogao pomoći Ukrajini

Visoki predstavnik Europske unije za vanjsku i sigurnosnu politiku, Španjolac Josep Borrell, u 30 sekundi svoje jučerašnje izjave na ulasku na izvanredni sastanak Europskog vijeća sažeo je svu opasnost ovoga trenutka ruske invazije na Ukrajinu. 

– Vidite li što se događa? Nuklearna sila pokreće brutalan napad protiv svog susjeda. Neopravdan napad, brutalan napad na susjeda. I prijeti svakome tko bi mogao pomoći Ukrajini, prijeti uporabom nuklearnog oružja. Shvaćate li koliko je teška ta situacija – rekao je Borrell. 

Pogledajte videosnimku izjave.

Pratite OVDJE iz minute u minutu što se događa u Ukrajini

 

 

 

Komentara 20

Avatar @promatrač
@promatrač
13:40 25.02.2022.

Ukrajinci su kroz burnu povijest puno patili, zar to moraju sad opet?! Jedino im zamjeram što su kazarskim mafijašima tkz. oligarhima, dopustili da im harače zemljom, čak im i predsjednike postavljaju.

Avatar javorko
javorko
12:55 25.02.2022.

dobiti ce nazada sto su poslali..

Avatar morski
morski
14:26 25.02.2022.

U jedan dan agresor došao do glavnog grada !!!! Šta rade ukrajinci ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije