Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.04.2014. u 12:00

Guverner je lani uz plaćeni trošak od 462.714 kuna čak 39 puta napuštao Zagreb iz kojeg je izbivao 121 dan i pol, odnosno trećinu godine bio je na putu.

Boris Vujčić, guverner HNB-a, dužnosnik s najvećom neto plaćom u zemlji od 34.000 kuna, može se pohvaliti i s još jednim dostignućem. Globus otkriva da je Vujčić vjerojatno imao najveći broj putnih naloga u 2013. godini. Guverner je lani uz plaćeni trošak od 462.714 kuna čak 39 puta napuštao Zagreb iz kojeg je izbivao 121 dan i pol, odnosno trećinu godine bio je na putu. Samo lani Vujčić je tri puta bio u Americi, četiri puta u Aziji, pet puta u Londonu, a obišao je i cijelu Europu. Bivši hrvatski globtroteri Luka Bebić i Stjepan Mesić pri pogledu na Vujčićeve milje sigurno pucaju od jada.

Novi gospodarski plan HDZ-a – gradnja tunela 
u krug

Marko Kolaković, predsjednik gospodarskog odbora HDZ-a, gostujući na Jabuka TV-u najavio je HDZ-ov program javnih investicija naglašavajući da one trebaju biti glavna poluga za izvlačenje zemlje iz recesije. „Recimo mi bismo s podvodnim tunelima spojili Brač, Hvar i Šoltu, napravio bi se krug tunela i time bismo dobili Kaliforniju Europe“, predstavio je Kolaković novi koncept trošenja državnog novca uvjeren da bi tuneli „vratili i dijasporu koja je otišla s otoka“. I otjerali u dijasporu sve koji su preživjeli dosadašnje pogrešno usmjerene javne investicije.

Premijer ne razumije pitanje, ali svi razumiju odgovor

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, dva puta je na novinarsko pitanje ponovio da „ne razumije pitanje“ o moralnoj ljestvici u SDP-u. On možda nije razumio pitanje, ali smo svi razumjeli njegov odgovor.

>>Tko se prvi riješi svoga predsjednika – pobjeđuje

Komentara 3

ZB
zbuniceva
12:32 03.04.2014.

Vujčić dobro zna engleski i zna dobro kaj znači ''steady as she sinks''. Nada se Vujčić ko i svi prije i poslije njega za slom uzgona ''not on my watch''. Pametan čovjek je Vujčić bez ikakve sumnje. Vujčić sigurno shvaćaaća da je on u pilotskoj kabini kopilot i danas osobno leti naš tužni defektni HR Boeing u smjeru Južnog pola iznad oceana bez imalo pokušaja zaokreta ili prisilnog spuštanja. Putnicima i posadi nikaj ne govori osim floskula i ne pokušava promijeniti ni smjer ni visinu. A može. Može i izaći iz kabine i reći putnicima istinu o letu. A neće izaći, valjda su neki padobrani skriveni u kabini samo za pilotsko osoblje?

Avatar DŠ.....
DŠ.....
14:14 03.04.2014.

Odavno je, zbog Credo-banke, Vujčić trebao biti u Remetincu.

IS
istima
16:55 03.04.2014.

Boris Vujčić, guverner HNB-a, dužnosnik s najvećom neto plaćom..... Hm hm...... bolje bi bilo da su umjesto njega instalirali g.Vidoševića...... onaj se nabrstio pa bi možda malo usporio......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije