Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.04.2014. u 12:00

HDZ je pobijedio na prošlim izborima za Europarlament upravo kada se riješio – svoje tadašnje predsjednice

Nikica Gabrić, predsjednik Nacionalnog foruma, predstavljajući koalicijsku listu za skore europarlamentarne izbore, ispričao je aktualan politički vic. Što mislite, tko će pobijediti, HDZ ili SDP? Pobijedit će onaj tko se prvi riješi svoga predsjednika!

Zanimljivo je pritom da je najzvučnije ime na Gabrićevoj listi upravo ono bivše premijerke i donedavne predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor. A HDZ je pobijedio na prošlim izborima za Europarlament upravo kada se riješio – svoje tadašnje predsjednice.

Zabranili mu tečaj guranja kosilice 
jer nema vozačku

Boro Pintarić, djelatnik Crvenog križa iz Pakraca, uzalud je pokušao sudjelovati na tečaju rada s kosilicom na siguran način, piše 034portal. Pintarić gura kosilicu već deset godina, ali po zakonu ne smije pohađati tečaj o radu s kosilicom jer – nema vozačku dozvolu. Da ne dobije otkaz, intervenirao je Duško Kliček, ravnatelj pakračkog Crvenog križa, pa je Boro ipak prošao obuku i dobio potreban papir, ali uz inspektorov uvjet da s kosilicom ne smije na cestu.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ni Davor Ivo Stier 
nije se 11 mjeseci čuo s premijerom

Davor Ivo Stier, HDZ-ov europarlamentarac, na tribini u Imotskom upitan da komentira zašto se Picula 11 mjeseci nije čuo s Milanovićem odgovorio je da se ni on nikako nije čuo s premijerom. Najbolje da sjednu sva trojica pa se do sita ispričaju.

Devet godina prima plaćuu zatvorenom lječilištu

Zlatko Ževrnja, župan splitsko-dalmatinski, može se pohvaliti da vodi brigu o svakom djelatniku koji ovisi o županijskom proračunu. Zbog toga i Ivan Jurišić, ravnatelj lječilišta Dječje selo u Baškoj Vodi, svaki mjesec uredno prima plaću, što ne bi bilo neobično da pritom nešto i radi.

Dnevnik Nove TV, međutim, otkrio je da je riječ o nepostojećem, odnosno devastiranom lječilištu koje već osam godina zjapi prazno, nema gostiju, zaposlenika, struje ni vode pa ni ureda ravnatelja. Jedino čega u Dječjem selu osim hrpe smeća ima jest ravnatelj i njegova uredna plaća. Od zatvaranja lječilišta 2005. godine do danas za ravnateljevu je plaću županija izdvojila više od milijun kuna bruto. Sve će to narod platiti.

>> Jadranka Kosor tražila da bude zadnja na listi

Komentara 14

SW
swic
14:21 01.04.2014.

On radi sto tata Jusipovic naredi .

SP
spirajzlin
12:58 01.04.2014.

narod pobjeđuje jedino ako se riješi svih dosadašnjih političara...

KN
Književnik
13:04 01.04.2014.

Ponajviše i ovog koji ne zna, kao ni ostali ni hrvatski jezik, a kamoli nešto drugo dobroga za ovaj nesretni narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije