Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komemorativni skup

Boris Tadić u nedjelju na skupu o Jasenovcu

tadic
afp
09.04.2010.
u 12:35

Kako je šturo priopćeno, Tadić će Donju Gradinu kod Kozarske Dubice, gde će biti održana središnja svečanost povodom sjećanja na žrtve, posjetiti u nedjelju 11. travnja.

Predsjednik Srbije Boris Tadić nazočit će komemorativnom skupu povodom 65 godina od proboja logoraša u Jasenovcu, javili su beogradski mediji pozivajući se na priopćenje informativne službe srbijanskog predsjednika.

Kako je šturo priopćeno, Tadić će Donju Gradinu kod Kozarske Dubice, gdje će biti održana središnja svečanost povodom sjećanja na žrtve, posjetiti u nedjelju 11. travnja.

Komentara 78

OB
-obrisani-
14:01 09.04.2010.

..a, usput bi moga donesti i Pravi Arhiv iz BG..o Jasenovcu....

AJ
ajkula
13:55 09.04.2010.

Za njega je puno vazno sta je neko drugi uradio prije 100 godina, ali sta su cetnici uradili juce o tome on nebi pricao. Ovi bolesni umovi pisu istoriju kako njima odgovara i ako i sami znaju da lazu svee druge i sami sebe.

DR
Dragos
13:36 09.04.2010.

tadić je preobučeni četnik. toliko laži je izgovorio protiv Hrvata, ali nikakva njegova laž ne može izbrisati srpske zločine. Srbi su povjesni lažovi, licemjeri. Nikad ne vjeruj srbinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije