Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo radno mjesto

Boris Tadić bit će glavni tajnik Vijeća Europe?

boris tadić
Luka Stanzl/PIXSELL
29.05.2013.
u 09:37

Bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić od sljedeće godine mogao bi biti u Strasbourgu u kojem ga vide kao glavnog tajnika Vijeća Europe

Beogradske Večernje novosti neslužbeno doznaju u vrhu europske diplomacije da bi novo radno mjesto bivšeg srbijanskog predsjednika Borisa Tadića od sljedeće godine moglo biti u Strasbourgu u kojem ga vide kao nasljednika Norvežanina Thorbjorna Jaglanda na mjestu glavnog tajnika Vijeća Europe.

Dnevnik podsjeća da su nakon poraza od bivšeg radikala, a sadašnjeg "naprednjaka" Tomislava Nikolića na predsjedničkim izborima i povlačenja iz utrke za predsjednika DS-a, Tadića vidjeli u nekoj od međunarodnih institucija jer se njegov neuobičajen stil za srbijanske političare svidio međunarodnoj zajednici.

No, Tadić nije želio Novostima ništa reći o svom budućem političkom angažmanu iako ranije nije krio da ima namjeru karijeru nastaviti u nekom od svjetskih političkih središta. Novosti doznaju da je javnost nagađala kako će Tadić stati na čelo socijalističke internacionale, a u igri su bile i neke dužnosti u Ujedinjenim narodima.

>>Vojna industrija Srbije cvate – Amerikanci luduju za Zastavama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije