Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Boris Piližota naslijedio Biljanu Borzan na čelu SDP-a Osijek

A onim što ostavlja iza sebe, zadovoljna je Biljana Borzan
04. prosinca 2017. u 12:27 1 komentara 2112 prikaza
Piližota, Borzan
Foto: SDP
Pogledajte galeriju 1/2

Boris Piližota novi je čelnik osječkog SDP-a, a na tom je mjestu naslijedio Biljanu Borzan, koja je taj ogranak vodila dvanaest godina. Piližota, koji je i osječki dogradonačelnik, izabran je s 61 posto glasova, a imao je još dva protukandidata – Borisa Ljubojevića i Tomislava Paukovića.

Željko Sabo Pobijedio Buljana Politički povratak Željka Sabe - izabran za predsjednika vukovarskog SDP-a

- Unutarstranački izbori su prvi korak na putu jačanja stranke u Osijeku. Otvorit ćemo širom stranačka vrata za sve ljude koji su voljni i spremni uložiti svoje slobodno vrijeme u budućnost naše stranke u našem gradu. Uvjereni smo kako će građani prepoznati djelovanje i rezultate rada naše stranke na sljedećim lokalnim izborima – izjavio je Piližota nakon pobjede.

A onim što ostavlja iza sebe, zadovoljna je Biljana Borzan.

- Kada sam prije 12 godina postala predsjednicom, u osječkom Gradskom vijeću SDP je imao dva, a danas ima šest vijećnika. K tome, SDP danas, zajedno s partnerima sudjeluje u kreiranju gradske politike. Uvjerena sam kako će novo vodstvo stranke u Osijeku, u kome je mnoštvo mladih i stručnih ljudi, sljedećih godina još značajnije povećati ugled stranke u gradu – kazala je Borzan.

Birali 22. predsjednika Ivan Radić na čelu HDZ-a Osijek Dejan Gemeri Predsjednik Foruma mladih SDP-a 'Ne želim imati ništa s novim rukovodstvom SDP-a Vukovara' Mihael Zmajlović, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović HDZ kupuje većinu licitirajući mjestima u državnim službama
VIŠE PUTA ZABRANJENI
Masoni su u Hrvatsku došli u 18. stoljeću, a trenutno ih je 800
Valamar
Dobar posao u Valamaru
Ako volite ljude, kao animator u hotelu uopće nemate osjećaj da radite. To je posao mojeg života
  • Drekavac:

    Boze sacuvaj likova smiju se kao dvije budale na dracu.....