Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Foruma mladih SDP-a

'Ne želim imati ništa s novim rukovodstvom SDP-a Vukovara'

Dejan Gemeri
03.12.2017.
u 13:10

Na upit kako gleda na predsjedništvo stranke u Zagrebu radi činjenice što su dopustili kandidaturu Sabe kazao je kako su se ponijeli kukavičk

Predsjednik Foruma mladih SDP-a Grada Vukovara Dejan Gemeri podnio je ostavku na mjesto predsjednika kao i na sve ostale funkcije unutar stranke. Kako je rekao osnovni razlog takvoj odluci je činjenica što je Željko Sabo na izbornoj konvenciji podružnice, koja je održana u subotu, izabran za predsjednika vukovarskog SDP-a.

- Smatram da čovjek koji je pravomoćno osuđen i kojemu su još dva sudska procesa u tijeku ne može biti budućnost SDP-a. Ako je on budućnost onda ja ne želim biti dio toga. Ne želim imati niti jednu dodirnu točku s ljudima koji su preuzeli vukovarski SDP iako ću ja i dalje ostati član stranke ali pasivni član, rekao je Gemeri koji ne isključuju da će još neki članovi učiniti isti korak kao i on sam.

Na upit kako gleda na predsjedništvo stranke u Zagrebu radi činjenice što su dopustili kandidaturu Sabe kazao je kako su se ponijeli kukavički.

- Govori se stalno kako je SDP stranka budućnosti i mladih. Sada mogu vidjeti kako jedna osoba od 23 godine napušta stranku i sklanja se ljudima koji su u 60-im godinama života. Mislim kako vukovarski SDP s ovakvim vodstvom, ali i članstvom koje je izabralo ovakvo rukovodstvo, u bliskoj budućnosti nema šanse, rekao je Gemeri dodajući kako Forum mladih GO Vukovar uskoro neće niti postojati.

Komentirajući sam tijek konvencije sada već bivši predsjednik Foruma mladih SDP-a Vukovar kaže kako su odluku o predsjedniku donijeli članovi koji nakon što godinama nisu plaćali članarinu odlučili su da svoja dugovanja podmire par dana prije konvencije.

- Kada se gleda sam tijek konvencije sve je regularno s tim da ne znam razlog zašto su se baš sada odlučili platiti članarinu, rekao je Gemeri. 

Komentara 18

Avatar rubinet
rubinet
13:44 03.12.2017.

velim: "Bravo mali"....premda držim kako mladi ljudi trebaju mladost intenzivno proživjeti...a ne potrošiti je na šporku politiku..

Avatar Vukomerec
Vukomerec
14:47 03.12.2017.

Dejan Gemeri nije uspio dovoljno naplatiti sudjelovanje u uvođenju ćirilice u Vukovar pa sada cmizdri.

SD
sdpesticid
14:10 03.12.2017.

je li moguće da ću jednom sdp-ovcu dati pozitivnu ocjenu po osnovu stava ? eto jeste, i to čudo se dogodilo. svaka čast mladiću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije