Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Ne želim imati ništa s novim rukovodstvom SDP-a Vukovara'

Na upit kako gleda na predsjedništvo stranke u Zagrebu radi činjenice što su dopustili kandidaturu Sabe kazao je kako su se ponijeli kukavičk
03. prosinca 2017. u 13:10 18 komentara 3918 prikaza
Dejan Gemeri

Predsjednik Foruma mladih SDP-a Grada Vukovara Dejan Gemeri podnio je ostavku na mjesto predsjednika kao i na sve ostale funkcije unutar stranke. Kako je rekao osnovni razlog takvoj odluci je činjenica što je Željko Sabo na izbornoj konvenciji podružnice, koja je održana u subotu, izabran za predsjednika vukovarskog SDP-a.

Željko Sabo Pobijedio Buljana Politički povratak Željka Sabe - izabran za predsjednika vukovarskog SDP-a

- Smatram da čovjek koji je pravomoćno osuđen i kojemu su još dva sudska procesa u tijeku ne može biti budućnost SDP-a. Ako je on budućnost onda ja ne želim biti dio toga. Ne želim imati niti jednu dodirnu točku s ljudima koji su preuzeli vukovarski SDP iako ću ja i dalje ostati član stranke ali pasivni član, rekao je Gemeri koji ne isključuju da će još neki članovi učiniti isti korak kao i on sam.

Na upit kako gleda na predsjedništvo stranke u Zagrebu radi činjenice što su dopustili kandidaturu Sabe kazao je kako su se ponijeli kukavički.

- Govori se stalno kako je SDP stranka budućnosti i mladih. Sada mogu vidjeti kako jedna osoba od 23 godine napušta stranku i sklanja se ljudima koji su u 60-im godinama života. Mislim kako vukovarski SDP s ovakvim vodstvom, ali i članstvom koje je izabralo ovakvo rukovodstvo, u bliskoj budućnosti nema šanse, rekao je Gemeri dodajući kako Forum mladih GO Vukovar uskoro neće niti postojati.

Komentirajući sam tijek konvencije sada već bivši predsjednik Foruma mladih SDP-a Vukovar kaže kako su odluku o predsjedniku donijeli članovi koji nakon što godinama nisu plaćali članarinu odlučili su da svoja dugovanja podmire par dana prije konvencije.

- Kada se gleda sam tijek konvencije sve je regularno s tim da ne znam razlog zašto su se baš sada odlučili platiti članarinu, rekao je Gemeri. 

Krešo Beljak 'Kukuruzni rat' Beljak napao HDZ: 'Sabo je bio u zatvoru zbog mnogo manjih djela' Rajko Ostojić Rajko Ostojić: 'SDP neće skupljati političke bodove na Praljkovoj tragediji' Davor Bernardić REAKCIJA IZ SDP-a Bernardić: Nije bilo udruženog zločinačkog pothvata. Grbin: To nije moja izjava
Josipa Lisac
INAUGURACIJA
VIDEO Pljušte komentari na izvedbu Josipe Lisac: 'Ovo nije moja himna'
Skipper4you.com
MIRNO MORE
Znate li da se kod nas školuju skiperi koje cijene svugdje u svijetu
 • Avatar rubinet
  rubinet:

  velim: "Bravo mali"....premda držim kako mladi ljudi trebaju mladost intenzivno proživjeti...a ne potrošiti je na šporku politiku..

 • Avatar Vukomerec
  Vukomerec:

  Dejan Gemeri nije uspio dovoljno naplatiti sudjelovanje u uvođenju ćirilice u Vukovar pa sada cmizdri.

 • sdpesticid:

  je li moguće da ću jednom sdp-ovcu dati pozitivnu ocjenu po osnovu stava ? eto jeste, i to čudo se dogodilo. svaka čast mladiću.