Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA poGREŠKA

Bolnica šokirala pacijente porukom dan prije Božića: Tek nakon sat vremena shvatili su što su učinili

Ilustracija bolnica
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/2
30.12.2022.
u 09:12

Stotinama od oko 8000 pacijenata u centru rečeno je da imaju ''agresivni rak pluća s metastazama'' koji se ne može liječiti. Nekoliko redaka ispod šokantne dijagnoze treperi poveznica na obrazac koji oboljeli mogu koristiti za pomoć

Dan prije Božića medicinski centar “Askern Medical Practice” u Engleskoj želio je svojim pacijentima SMS porukom zaželjeti radostan Božić, no umjesto čestitke zabunom su poslali dijagnozu agresivnog raka pluća koji se ne može liječiti.

Tek nakon sat vremena pacijentima je stigla i druga poruka u kojoj se bolnica ispričava zbog pogreške i ovaj put im doista čestita Božić, piše Fenix magazin. 

– Kad sam pročitala poruku, osjetila sam mučninu i srušila se. Kad sam dobila SMS iz medicinskog centra Askern u Doncasteru, mislila sam, to je to, imam rak – ispričala je Sarah Hargreaves koja je nekoliko dana ranije odstranila mladež te je čekala rezultat testa. 

Stotinama od oko 8000 pacijenata u centru rečeno je da imaju agresivni rak pluća s metastazama koji se ne može liječiti. Nekoliko redaka ispod dijagnoze šoka treperi poveznica na obrazac koji oboljeli mogu koristiti za pomoć.

Srećom, ispostavilo se kako je poruka poslana pogreškom. Ordinacija je svojim pacijentima zapravo željela čestitati Božić. Prave božićne čestitke stigle su tek sat kasnije.

"Oprostite zbog prethodne poruke", piše u drugoj poruci koja se nakon sat vremena pojavila na zaslonima, "​'poslana je pogreškom. Trebalo bi zapravo pisati: 'Želimo vam sretan Božić i sretnu Novu godinu.' U hitnim slučajevima kontaktirajte 111.", priopćili su iz bolnice. 

Ključne riječi

Komentara 3

SC
schwantz
09:30 30.12.2022.

vjerojatmo je odstranila madež,a ne mLadež!!!!!

SA
sanikol
10:09 13.01.2023.

Zamislete i to se nije dogodilo kod nas nego u jednoj Engleskoj.

Avatar Cohen
Cohen
10:21 30.12.2022.

Da nije vijest iz naše bolnice treba najaviti barem u podnaslovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije