Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Glavašević:

'Tata se probio iz Vukovara da bi bio sa mnom na prvi dan škole'

Siniša i Bojan Glavašević
Foto: Facebook
03.09.2017.
u 17:38

Sutrašnji prvi dan škole za mene je važniji nego inače, jer ove godine u školu kreće jedan vrlo poseban prvašić - moj sin, objavio je Bojan Glavašević

SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević emotivnim se statusom na Facebooku osvrnuo na sutrašnji prvi dan škole.

Glavašević se prisjetio kako je svog oca, novinara i vukovarskog heroja Sinišu Glavaševića, posljednji put vidio na svom prvom danu škole. Sutrašnji prvi dan škole za njega je pak, kaže, važniji nego inače jer u školu kreće njegov sin.

"Ovo je moj prvi dan škole. I posljednji put da sam vidio svoga tatu.

Probio se iz Vukovara u crvenom golfu dvojci da bi bio sa mnom na prvi dan škole. Ova fotografija, uz još nekoliko koje smo taj dan snimili, neke su od najvrjednijih stvari koje posjedujem, i podsjećaju me koliko je vrijeme koje imamo s našim najmilijima istovremeno i krhko i dragocjeno, i kako zaista trebamo uživati u svakom trenutku koji s njima imamo.

Sutrašnji prvi dan škole za mene je važniji nego inače, jer ove godine u školu kreće jedan vrlo poseban prvašić - moj sin. Podijelio sam s njime uspomenu na svoj prvi dan škole, ispričao mu jednu priču o njegovom djedu Siniši koja je čekala baš ovaj dan da bude ispričana, i naravno - raščistio sam svoj raspored da budem s njim na njegov prvi dan škole.

Nadam se da će njemu, i svim prvašićima koji kreću u školu, uspomena na sutrašnji dan ostati jednako lijepa kao što je meni uspomena na moj prvi dan škole, i mog tatu", napisao je Bojan Glavašević.

Komentara 48

PR
prajdali100
18:04 03.09.2017.

Svaka čast tvom tati !!!!! Ti nisi vrijedan komentara.

Avatar argus100
argus100
17:58 03.09.2017.

Osobno sam poznavao Sinišu, bio je pravi čovjek, sušta suprotnost ovog izroda.

Avatar sniper
sniper
18:45 03.09.2017.

Da je bilo više HOS-ovaca, 'deda' bi bio živ danas, da nije bilo onih koji danas sebe nazivaju 'antifašisti' 'deda' bi također bio živ, da su barbe koje su vijale zastave (iste one koje su vijale i prije neki dan u centru zagreba) sa crvenim zvijezdama priznale neovisnu Hrvatsku, deda bi također bio živ! Toliko o emotivnoj objavi jugonostalgičara na faceu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije