Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOSKVA

Boeing promašio pistu i zapalio se, ozlijeđeno 18 putnika

Foto: Screenshot
01.09.2018.
u 12:19

Zrakoplov ruske kompanije UTair airlines sa 166 putnika i šest članova posade odsklizao se u rijeku s oštećenim krilom a zatim se zapalio.

Boeing 737 na letu iz Moskve zapalio se u noći na subotu pošto je promašio pistu pri slijetanju u rusku zračnu luku Soči, pri čemu je ozlijeđeno osamnaest ljudi, priopćile su vlasti.

Zrakoplov ruske kompanije UTair airlines sa 166 putnika i šest članova posade odsklizao se u rijeku s oštećenim krilom a zatim se zapalio.

"Nakon nesreće osamnaestero ljudi je zatražilo liječničku pomoć", priopćila je tamošnja zdravstvena služba. Među ozlijeđenima je troje djece. Uzroci nesreće koja se dogodila u 2,50 sati po mjesnom vremenu (1,50 sati po srednjoeuropskom) utvrdit će se istragom.

Usto, zaposlenik zračne luke umro je od srčanog udara tijekom akcije spašavanja, rekla je za AFP glasnogovornica zračne luke u Sočiju.

Ključne riječi

Komentara 7

AI
airbender
14:28 01.09.2018.

pa svi avioni danas su automatizirani, sve je na autopilotu, pogotovo slijetanje ako nema vjetra/turbulencije. zadatak pilota je samo da unosi komandne kodove za izvrsenje uputa koje prima od kontrolnog tornja. kako moze onda fucking boing fulat pistu?? Ivicazgb ubij se, ako te ovaj clanak asocira na komentiranje o hdzu.

IV
Ivicazgb
12:30 01.09.2018.

Jel bio koji bivši hdz-ovac unutra?

PO
Polleoni
13:37 01.09.2018.

U priloženom videu jedino što je dramatično je muzika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije