Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRAČNA LUKA ZATVORENA

Srušila se Cessna kod Dubrovnika, jedna osoba ima višestruke prijelome

Dubrovnik: Srušio se manji zrakoplov, tri osobe ozlijeđene
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/14
Autori: Hina, Vecernji list
25.07.2018.
u 17:28

Nesreća se dogodila u 16,35 sati.

U zrakoplovnoj nesreći koje se u srijedu popodne dogodila u dubrovačkoj Zračnoj luci u zrakoplovu austrijske cessne, osim pilota, bilo je dvoje putnika, a po prvim informacijama iz Hitne medicinske pomoći, jedna je osoba teže ozlijeđena s višestrukim prijelomima, ali vitalni organi nisu joj ugroženi, i dvije su osobe lakše ozlijeđena.

Glasnogovornica dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Davorka Bečić potvrdila je da je cessna koja se popodne srušila u dubrovačkoj Zračnoj luci privatni zrakoplov austrijskih registarskih oznaka koji je u Dubrovnik letio iz Graza.

Direktor dubrovačke Zračne luke Frano Luetić izjavio je kako se nesreća dogodila u 16,35 sati, kad je zrakoplov sletio južno od osnovne i rulne staze. "Tri su ozlijeđene osobe vozilom hitne pomoći prevezene u Opću bolnicu Dubrovnik. U najbržemu mogućem roku intervenirali su vatrogasno-spasilački timovi Zračne luke. O svemu su obaviještena državna tijela za istragu zrakoplovnih nesreća", rekao je Luetić.

Dodao je kako je zbog nesreće Zračna luka kraće vrijeme bila zatvorena za promet, ali nije bilo većih poremećaja u redu letenja.

Dubrovnik: Srušio se manji zrakoplov, tri osobe ozlijeđene
1/14
Ključne riječi

Komentara 14

Avatar reference
reference
17:46 25.07.2018.

Srušila se Cessna kod Dubrovnika…..nije se srusila kod Dubrovnika nego na pistu prilikom slijetanja u zracnu luku Dubrovnik koja je ustvari kod Cilipa . znaci naslov treba biti " Srušila se Cessna prilikom slijetanja u zracnu luku Duvrovnik" ili " " Srušila se Cessna prilikom slijetanja na pistu zracne luke Dubrovnik…kod dubrovnika bi bilo kod sustjepana,na brgatu, sumetu, bosanci , lozici, stikovici, osojniku, pobrezju, petrovu selu….

UU
uhljeb u holdingu
00:24 26.07.2018.

smrdite svi tri

VI
Vito
07:51 26.07.2018.

Srušila se Cessna kod Dubrovnika ::: Zanimljivo je kako mrtve stvari Autori Hina Vecernji.hr Proglašavaju živim bićima. __ "Na prvi pogled" čovjek bi pomislio da je neka majka svojoj djevojčici dala ime Cessna. __ Cessna se igrala u dvorištu pored Dubrovnika, popiknula na kamen i pala. __ A onda čitamo dalje i vidimo da je to tehnički izrađena stvar koja može letjeti i padati. __ Čak nije izrađena od drveta da bi mogli "nategnuti" povratnu zamjenicu -sebe- i opravdati naslov. __ Ovako Autori Hina Vecernji.hr samo potvrđuju koliko imaju nepismenih i neukih nazovi novinara. __ Uz to tvrdnja u naslovu je laž, jer nije zrakoplov pao, nego ga je vjetar prevrnuo kao što prevrće kamione. ::: ... kad je zrakoplov sletio južno od osnovne i rulne staze. ::: Znači zrakoplov je već bio na kotačima, tako da samo lažljivci mogu pisati o padu zrakoplova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije