Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra moći
Povratak na članak

Premijer poručio Divjak: Više ne želim prosvjede zbog reforme!

Oštru izmjenu stavova o tome čija je zadnja na relaciji premijer - ministrica u HNS-u ignoriraju i tvrde da je sve u redu i dogovoreno

Komentari 71

MO
mobitel20
17:38 10.08.2017.

Ovog Plenkovica ce HDZ zamijeniti brzo kao pakne na autu ! Stavit ce nekoga , mozda i Steira, dobiti opet izbore i u kolaciji s Esih i Bandicem(koji ce u novom pokusaju imati barem 6-7mandata) vladat ce bez ovih sorosoida.. Jedina sansa za opstanak Plenkovicu je da odbaci blagogogoljanje Jelene Lovric ,Pofuka,Dreka, Gerovca i slicnih, i da zaustavi ofenzivu sorosoida koja galopira i preko ove Divjak a ne samo Obuljenke i Bozinovica. U suprotnom, imati ce pravo "dogadjanje naroda" ali ovaj put ce on biti meta i kazem, zamijenit ce ga jednistavnije od plocica na automobilu !

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
17:42 10.08.2017.

a moj Plenkovicu nisi ti vrijedan prosvjeda.

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
16:51 10.08.2017.

osnuj povjerenstvo sa nekim cetnikom na celu

VL
BO
boris
17:11 10.08.2017.

pa tko uopce protestira? ljevicari, to im je u prirodi. premijer mekusac, sve popusta, pate obitelji s djecom...

VL
Avatar Dražen Katić
Dražen Katić
19:01 10.08.2017.

U Domovini Hrvatskoj zadnjih mjeseci Sabor je omogucio Vladi jednu vrstu parlamentarne diktature. Vlada RH koju bi trebao Sabor kontrolirati, kontrolira i diktira Sabor, kao zakone tako i primjenu tih zakona. Ta Vlada nije izabrana voljom Hrvatskog naroda vec je je diktatorski narodu nametnuta. Tz. "preslagivanjem" neke osobe su postali ministri koji reprezentiraju stranku HNS. Na proslim parlamentarnim izborima HNS je dobio 1,3 % prefercijalnih glasova pa samim time u parlamentarnoj demokraciji ne moze ni bit u Saboru, a po logici ni u Vladi RH. Vlada RH je u zadnjih par mjeseci preotela vlast Saboru kao najvecem predstavnickom tijelu Hrvatskog naroda. Drustvene mreze vrve artiklima o "Vladi iz sjene" i "Pravim gospodarima Hrvatske". Zar je vodjen Domovinski rat da bi nakon 1990. godine imali drzavu koja je organizirana po mafijaskim principima? U Vladi RH se nalaze pored gore navedene godpodje jos 2 ministra koji reprezentiraju stranku HNS. Sa 1,3 % dobivenih glasova! Sa 1,3% dobivenih glasova ne mozete imati ni tri tajnice u nekom od ministarstva, a ne tri ministra. Takodjer se jasno vidi da vecina ministara ne upravlja svojim ministastvom, vec da obavljaju posao kao "marionete". Zadnja pobuna ministra vanjskih poslova gospodina Stiera je zavrsila potpunim uklanjanjem gospodina Stiera sa politicke pozornice Domovine Hrvatske. To su metode totalitarnih rezima koje su se provodile u bivsoj Jugoslaviji, SSSR-u i DDR-u. Takve metode provode se danas u Vladi RH. Tko p

VL
ZO
zoranos
17:31 10.08.2017.

Ja ovu izjavu ne razumijem. Jel ovo samo meni nelogično? Depolitizirati sa ministrom??? – Posebno stručno povjerenstvo vodit će ministrica, odnosno ministar nadležan za znanost i obrazovanje. Na taj će se način provedba strategije institucionalizirati i depolitizirati – rekla je Blaženka Divjak u izjavi koju je prenio HNS.

VL
Avatar comparator
comparator
18:17 10.08.2017.

Kurikulum ,poljoprivreda, gospodarstvo, obrana , koncesije , pravosuđe sve su to što naš premijer navodno sam najbolje poznaje zamišlja i provodi ali u njegovom poslu eto nema dobre suradnike kojima bi to proveo u djelo . Pa čovjek je genijee ,gotovo kao Milan Bandić ili katica za sve . E baš nam je super demokracija kad imamo takve mozgove koji nas odmjenjuju pa se mi možemo opustiti jer će ti mozgovi riješiti naše životne izazove samo tako . Što nam lijepo ne veli da se opustimo jer će naše račune on platiti i sve naše frustracije riješiti vjera u njega . Pa on je zapravo polubog bog( za sada) samo to mi ne kužimo jer nemamo iskustva u politici i on nije od onih koji će nas izigrati ili nedaj bože preveslati . A nama je sve bolje i bolje iako to ne želimo priznati ili je u perspektivi kad Hrvatska dobije novi kredit. Eto vidite kako nas je spasio odgodom poreza na nekretnine jer zna da će s kreditom biti više šansi za plaćanje novih poreza. To se zove vidovitost i ne treba pred rudo kao Tolušić jer zamislite kojeg smiješnog rata protiv nelojalne konkurencije koja je usput ako se ne varam uništila i Agrokor. Onda svi OPG-ovi koji su vjerovali da će ih zaštititi vlada od takvog uvoza stvarno griješe jer novi kredit sve rješava ali strpljenja ljudi, pa kud vam se žuri ionako ste svoje novce čekali godinu dana pa možete taj rok malo pomaknuti . Ma ne ljudi to je filozofija u glavi jedne osobe --koja samom svojom pojavom budi nadu ili dvije ili tri . Ma čista fantazi

VL
SO
SoloHan
17:09 10.08.2017.

Laprdanje bez veze, di su pare za reformu

VL
NO
Nolte
16:53 10.08.2017.

Sve skupa je jedan veliki "burek" kojeg cemo prozvakivati jos jedan olimpijski ciklus. Te Ministarstvo, te povjerenstvo, te posebno strucno povjerenstvo, te predsjednica istog , te ministrica, te premijer, te ... sve skupa prilicno atraktivno i interesantno.

VL
Avatar bodavica
bodavica
07:08 11.08.2017.

ovaj glumac Plenković je najobičniji cirkusant koji se igra vladara autokratskog tipa, u biti jedan obični jadnik i ništa više. Niti je dorastao niti može biti premijer ako je ovo prava država!!!!

VL
LU
Lujo123
22:28 10.08.2017.

Problema nebu bilo kad bumo u ovoj državi svi jednaki, kad bumo svi živeli od svojeg posla, a ne na grbaći proračuna, kad bumo svi plaćali poreze, a ne jedni plaćaju, a drugi sišu, kad se promjen i Ustav i izborni zakon i kad pupavac nebu imal zajamčene mandate, već onoliko koliko osvoji na izborima u ravnopravnom nadmetanju sa svim ostalim kandidatima, kad vlast shvati da mora služiti hrvatskom narodu, a ne nekim "manjinama" bilo nacionalnim, bilo seksualnim, bilo vjerskim ili kakvim sve već! Hrvatski narod sve te manjince i njihove želje ne može financirati. Ja ne znam ni jednog Hrvata koji želi za par godina postati nacionalna manjina u Hrvatskoj kak to postaju razni izopačeni Nizozemci i još neki! Plenkoviću, vlado, predsjednice - pamet u glavu ili bu sve otišlo u 3PM!!!

VL
Avatar mumsajme
mumsajme
13:53 11.08.2017.

Plenkovic,titov pionir i omladinac,sin poznatih lijekara,clanova SKJ-u,"zlocinacke partije i Tita " .Kokoslinda unuka partizanskih boraca,stovatelja lika i dijela druga Tita,pionirka,omladinka,najednom postali mrzitelji istog,a priklonili se idejama Hercegovacke Druzine Zlikovaca,kamenjaraca,zatucanih,nepismenih,tradicionalno lopovski i kriminalno nastrojenih dijece i unuka ustasa. ----

VL
OX
oxymoron
19:04 10.08.2017.

Ne bu ni gospodja ministarka dugo ostala u fotelji i dobro je da je tako!

VL
Avatar Oneill
Oneill
18:15 10.08.2017.

Neda Titin sin tako i u Njemačkoj čim örotesti leti policija na njih ko lastavice.

VL
Avatar Django
Django
22:25 10.08.2017.

Uuuuuuu, al je oštarrrrr.......

VL
MI
misho32
08:05 11.08.2017.

da je Hrvatska normalna demokratska država u kojoj funkcionira javno mijenje i u kojoj su mediji u službi zaštite nacionalnih intersa , Plenković bi nakon ovih i sličnih izjava ,morao podnjeti ostavku . Međutim mi imamo situaciju da saborski zastupniknik , koji je na čelu važnog odbora , zahtjeva ostavku ministra koji je konačno nešto poduzeo da zaštiti hrvatatske proizvođače i potrošače od uvoza smeća.

VL
VI
Vito
08:15 11.08.2017.

misho32: da je Hrvatska normalna demokratska država :::::::::::::::: Bili bismo već punih 21 godinu (od 1996.g. kad je "proglašen mir") bogatiji od Švicarske i Austrije zajedno, a naša bi poljoprivreda hranila cijelu EU _______ Ne bi bilo oko 750 tisuća hektara poljoprivrednog zemljišta u Republici Hrvatskoj neobrađeno. _____ No, lakše je kukati i na burzi dobivati plaću za nerad te uvoziti tuđe smeće, nego stvarno raditi. _______ Za to se pobrinuo i jugogeneral koji je umirovio sve "opasne" Hrvate i Hrvatice koji su obranili Hrvatsku od vanjskog neprijatelja te omogućili unutrašnjem neprijatelju bezbrižnu pljačku i uništavanje Hrvatske _____ Iako je pljačkaška organizacija pred sudom osuđena za pljačku Hrvatske ipak je dobila skoro pola naroda, većinu neobrazovanih i nepismenih stanovnika pa ponovo kreće u pljačkaški pohod

VL
MA
markro3
20:18 10.08.2017.

I kršćanska opcija ima svoju masu za kontra prosvjede!

VL
VI
Vito
08:43 11.08.2017.

SoloHan: Laprdanje bez veze, di su pare za reformu ::::::::::::. Pogledajte poreze karice saborskih zastupnika i političara pa će vam sve biti jasno ______ Ako nije, pogledajte ivješće koliko su partijske organizacije, na čelu s hdz -ovcima, dobile iz proračuna- dovoljno za razminiranje svih 750.000 hektara neobrađene poljoprivredne površine ili za 750.000 novih kurikuluma _____ Da o zamjeni "starih" automobila "novima" i ne pišem

VL
DU
Deleted user
07:01 11.08.2017.

Ne vjerujte anemicaru, on je lazov di pokvarenjak do srzi. Ta njegova izjava je samo da prevari narod. Korak nazad da uzme zalet i da bi bolje skocio.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.