Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupci šokirani

Blamaža zbog šalice 'ukrašene' Hitlerom

Adolf Hitler
Foto: Bundesarchiv, Bild 102-13774 / Heinrich Hoffmann / CC-BY-SA
11.04.2014.
u 22:03

Šalice su dizajnirane i proizvedene u Kini, a Hitler je na njima završio greškom

Njemački lanac trgovina namještajem i kućnim potrepštinama ispričao se kupcima zato što je u prodaju pustio šalicu na kojoj se kao jedna od dekoracija nalazila poštanska marka s Hitlerovim likom. Šalice su dizajnirane i proizvedene u Kini, a Hitler je na njima završio greškom.

Lanac je naručio 5000 šalica, a Hitlerov lik zamijećen je tek kada je prodano njih 175. Oni koji su šalicu kupili za dva eura mogu je vratiti i dobiti poklon-bon od 20 eura. Mnogi kolekcionari već vrebaju ove šalice.

>> Pogodi tko se vratio ili, kako su Nijemci ponovno zavoljeli Hitlera

Komentara 9

Avatar oneworld
oneworld
22:42 11.04.2014.

ja bih jednu odmah kupio

NE
neboiznadzagreba
22:58 11.04.2014.

Oni koji su šalicu kupili, mislili su da je na njoj Miki Maus i sutra će ju donijeti natrag u trgovinu, a zauzvrat dobivaju šalicu s likovima iz Europske komisije.

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
22:45 11.04.2014.

Ne kužim, kada se pojavi šalica s najvećim krvnikom svih vremena s Yugo prostora, nikom ništa , čak mu naši crveni daju i potporu ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije