Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bjelovarčani uglas s Nedom pjevali njezine hitove

Neda dobro pamti sve svoje nastupe pa se tako rado prisjetila nastupa na Terezijani, ali i onog iz 1987. kada je nastupila u restoranu Šljukin-gon
13. travnja 2012. u 23:23 1 komentara 1 prikaza
neda ukraden (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

BJELOVAR – Vitalna i energična poput Tine Turner, Neda Ukraden još se jednom pokazala pravom profesionalkom jer je neumora zabavljala Bjelovarčane do kasnih noćnih sati u restoranu Šljukin-gon za koji je vežu nezaboravne uspomene. Tom je prigodom brojnim obožavateljima, koji su s njom uglas pjevali njezine bezvremenske hitove, probudila duh starih vremena i opravdala epitet kraljice zabavne glazbe s prostora bivše Jugoslavije. Pokraj glasa Neda je plijenila i sjajnim izgledom, jer kao i uvijek je bila besprijekorna na pozornici. U takvom sjajnom i uzavrelom ozračju Neda se prisjetila ranijih bjelovarskih nastupa.

- Upravo zbog vjerne publike pamtim svaki svoj nastup, pa tako u srcu nosim i one bjelovarske. Prije otprilike dvije godine nastupala sam na tradicionalnoj pučkoj manifestaciji Terezijani, a do tad me nije bilo pune 23 godine. Naime, prije toga u Bjelovaru sam zadnji put nastupila 1987. godine upravo u ovom restoranu Šljukin-gon, i nakon toliko vremena, emocije ne jenjavaju i uvijek probude nove osjećaje, a koji mi otkrivaju spoznaju zašto pjevam – zbog predivne publike. Jer iznova je bilo neponovljivo – istaknula je Neda Ukraden dodavši da će se i ubuduće s veseljem odazvati novom pozivu iz Bjelovara.

Elipso