Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Halaukovi silosi

Bjelovar dobio novu otkupnu stanicu na Vidikovcu

04.07.2014.
u 14:23

Novi spremnici su kapaciteta 3000 tona, a ujesen će biti postavljena i suvremena 10-tonska sušara

Bjelovar je dobio još jedno otkupno mjesto za žitarice odjek je poslovnog poteza poduzetnika Gorana Halauka, a koji je sa 4 milijuna kuna uloženih sredstava, na adresi Vidikovac 48, izgradio dva nova silosa kapaciteta 3000 tona. Investicija podrazumijeva i postavljanje suvremene sušare, koja stiže ujesen, međutim silosi tvrtke Halauk već su spremni za prvi otkup i pohranjivanje žitarica, a isključivo su se odlučili za pšenicu i kukuruz.

- Jednostavno sam se odlučio na zaokret u poslovanju nakon milijuna kilometara provedenih za volanom kamiona, a čime je došlo do "zamora materijala", pa ovo držim logičnim slijedom razvoja poslovanja. Time ćemo ujedno i proširiti naš prodajni asortiman baziran na umjetnim gnojivima i brašnu – ističe Halauk, napominjući da će cijene otkupa žitarica ovisiti o kvaliteti. Investicija je temeljena na dvije trećine vlastitih sredstava, a ostatak je bio oslonac na kreditnu liniju.

>>Iznenada se urušio silos pun pšenice poznate tvrtke Vrt

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije