Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA NAĐE LOPOVA

Bizaran zločin u Rovinju: Muškarac pao i slomio nogu. Neznanac ga odveo u bolnicu pa mu ukrao auto i psa

Šibenik: Na vrpoljačkoj cesti došlo do prevrtanja osobnog automobila
Dusko Jaramaz/PIXSELL
05.12.2021.
u 22:46

Nakon što je ozlijeđeni muškarac zbog zadobivenih ozljeda zaprimljen u bolnicu, ovaj se odvezao pak s njegovim vozilom u nepoznatom smjeru.

Bizaran zločin dogodio se nedavno u Rovinju. Muškarac (59) pao je 29. studenog oko 23 sata pao u Ulici Carera u Rovinju te da mu je pristupio nepoznati muškarac koji mu je ponudio pomoć.

Taj nepoznati muškarac odvezao je 59-godišnjaka s njegovim vozilom u pulsku bolnicu, a nakon što je ozlijeđeni muškarac zbog zadobivenih ozljeda zaprimljen u bolnicu, ovaj se odvezao pak s njegovim vozilom u nepoznatom smjeru.

Bizarnosti nema kraja jer u automobilu je bio i pas, tako je i policija tragala i za Nissanom njemačkih registracija, ali i za psom. Glas Istre piše da je pas pronađen u međuvremenu. 

VIDEO: Brojne ulice i prometnice u Splitu pod vodom: Obilna kiša poplavila grad


 
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar xilandar
xilandar
08:45 06.12.2021.

Balkan...

CE
celovic
07:49 06.12.2021.

Odvezo mu auto, ali i zenu, ali on to jos nije ukapiro.

RA
ranko75
02:18 06.12.2021.

Popusio ga je prijatelju. Bolje nego da je neprijatelju. On zna da ovaj jos nece moci voziti, pa misli da auto ne hrdja badava, a psa mu je pustio, da mu pomaze dok se ovaj sa autom ne vrati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije