Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA

Bizaran slučaj u susjedstvu: Muškarac umro nakon što mu je kiropraktičar slomio kralježak

Kiropraktičar - ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
11.07.2022.
u 20:58

Preminuo je u subotu, 9. lipnja na Institutu za ortopediju

Bizaran slučaj dogodio se u Beogradu. Muškarac M.Đ. (58) je preminuo tri i pol mjeseca nakon što je zadobio frakturu prvog vratnog kralješka kod kiropraktičara.

M.Đ je bio u privatnoj klinici kod kiropraktičara kako bi mu namjestio prvi vratni kralježak, no tijekom tretmana se ukočio i nije se više mogao kretati. Nesretnog pacijenta je Hitna pomoć prevezla 24. ožujka ove godine u 16.40 sati iz klinike u koju je došao na tretman u Institut za ortopediju na Banjici, piše Telegraf.

Na Institutu mu je dijagnosticirana fraktura 1. vratnog kralješka zbog čega je ostao nepokretan te su ga stavili u induciranu komu. Preminuo je u subotu, 9. lipnja na Institutu za ortopediju, a Više javno tužiteljstvo u Beogradu je danas obaviješteno o cijelom događaju, nakon čega su zatražili obdukciju.

VIDEO: Objavljeni rezultati mature: Evo kako su na ispitima prošli ovogodišnji maturanti

Komentara 3

PR
prokurator
12:10 12.07.2022.

udesio ga kevin kostner.

MA
maximinimax
04:49 12.07.2022.

Ala si ga opravio

GI
gii
23:06 11.07.2022.

Jeli tako i Vidoje?..A ne, on je pak prdeknul u ofucanom kupleraju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije